Arrangement

IDA Randers: Comedy showet: "City Singler 2019" @ Værket

Der er garanti for sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde kostumer, når City Singlerne besøger Værket i Randers med deres ærlige og morsomme kvindekomik, der samtidig kan fejre 10års jubilæum. IDA Randers er vært for forfriskning inden showet.

Randers

Fredag d. 04. oktober 2019

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 325 kr.

2 pladser tilbage

 

Beskrivelse

Ta' med IDA Randers ind og oplev City Singlernes nye show: "City Singler 2019 - Gammel vin på nye tasker" i den store sal på Værket i Randers, hvor IDA Randers har super gode pladser i loge-området (på 4-6. række!). Vi mødes ½time inden showet, hvor IDA Randers vil være vært for en lille forfriskning, mens der netværkes...

 

Lidt om showet:

Der er garanti for sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde kostumer, når City Singlerne indtager Store Sal til næste efterår med deres ærlige og morsomme kvindekomik, der samtidig kan fejre 10-årsjubilæum.

Sketches om skedesvamp og hyldestsange til “Far-kroppen” – det er som regel uden meget filter, når de fire City Singler humoristisk spidder kvinders hverdagsliv i alle dets skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter. Til efteråret 2019 er de klar med endnu et show i rækken denne gang med titlen: ‘Gammel vin på nye tasker’, der kommer til Værket 4. oktober 2019.

Selvom der har været små udskiftninger undervejs blandt de medvirkende såkaldte ’singler’, så er det samme koncept, som har underholdt og begejstret publikum gennem snart ti år. City Singlerne kan nemlig med deres turné i 2019 markere 10-årsjubilæum, og de lover sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde kostumer.

City Singler består af revy- og teaterskuespiller Trine Gadeberg, sanger og skuespiller Kaya Brüel, Anne Louise Hassing, der er kendt fra Krøniken og Badehotellet, samt komiker og skuespiller, Anne Sofie Espersen.

Tidligere medlemmer af kvindekvartetten tæller bl.a.: Vicki Berlin, Sofie Stougaard og Sofie Lassen-Kahlke.

Anmelderne sagde om sidste show:
Jeg synes, deres komik er universel – BT.

Som et show, der får mennesker til at grine sammen, fremtræder City Singler som en unik Østersøens perle – Scenekanten

Ironisk og lige på – Frederiksborg Amts Avis.

 

Praktisk:

  • Pladserne er nummererede siddepladser, og IDA Randers har gode pladser på række 4-6.
  • Vi mødes senest kl. 19.30 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 20.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde 1 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Fredag d. 04. oktober 2019

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

325 kr.

Medlem

325 kr.

Seniormedlem

325 kr.

Studiemedlem

325 kr.

Tilmeldingsfrist

01. oktober 2019 - kl. 23:50


Antal pladser

14


Ledige pladser

2


Tilvalg

Ledsager

325 kr.

Arrangementsnr.

327600


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland