Arrangement

Illustrator

Fra nybegynder til grafiker på 3 timer?

Aalborg

Lørdag d. 06. oktober 2018

Kl. 10:00 - 13:00

Fra 35 kr.

 

Beskrivelse

Du har nu muligheden for at lære alle de basale genveje i Illustrator samt mere til. Vi kommer til at kigge på hvor, hvornår og hvordan Illustrator bruges, og der er garanti for, at du lærer et trick eller ti!

Information om foredragsholder: Som nyuddannet industriel designer har jeg de sidste 5 år af min uddannelse arbejdet i Adobepakken, hvor god og velovervejet grafisk kommunikation understøtter et godt produktdesign. Jeg har de sidste 9 år fungeret som grafisk freelancer, hvor jeg er selvlært ekspert i Photoshop, Illustrator og InDesign og brænder for at videregive tips og tricks, så der kan spares masser af tid.

Illustratorkurset henvender sig til nybegyndere - og især studerende. Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i Adobe Master Collection CC 2017, men alle versioner kan benyttes gennem kurset.

Føler du, at du er semi-øvet, er du stadig velkommen til at deltage, da der vil være opgaver for alle målgrupper.

Der vil under kursuset bliver serveret en sandwich og noget at drikke, hvor der også er rig mulighed for at lære de andre deltagere at kende.

VIGTIGT!

For at deltage i kurset skal du medbringe en bærbar computer med Illustrator installeret på engelsk, så det er nemt for alle at finde de samme funktioner som underviseren.

Et godt råd er også at medbringe en mus til kurset.

Udover det anbefales det, at man deltager i alle tre kurser (Photoshop, Illustrator og InDesign), da der refereres på tværs.

OBS: For parkering til kursuset er det muligt at holde i P-klæderen under universitet mod betaling.

Arrangementet afholdes i samarbejde med IDA Nords byggetekniske fagtekniske netværk. Det byggetekniske netværk afholder faglige aktiviteter inden for bygge- og anlægsteknik. Læs mere om netværket her og tilmeld dig deres nyhedsbrev via linket, så du altid er up to date med Byggetekniks aktiviteter: https://universe.ida.dk/netvaerk/regionale/ida-nord/byggeteknisk-gruppe-ida-nord/

Ved spørgsmål mv. kontakt Nadja Østergaard på mail: nadjaostergaard@hotmail.com

Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til 35 kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

Praktisk Info

Hvor

CREATE

Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Lokale 5.125


Hvornår

Lørdag d. 06. oktober 2018

Kl. 10:00 - 13:00


Pris

Studiemedlem

35 kr.

Ledig

70 kr.

Medlem

70 kr.

Seniormedlem

70 kr.

Tilmeldingsfrist

04. oktober 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

65


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

328208


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende