Arrangement

Info Security: Sådan beskytter du kritisk IT/SCADA - med Hackeren på arbejde

Tag gratis med til Info Security messen i Øksnehallen og mød en af Danmarks førende, indenfor beskyttelse af kritisk infrastruktur, Mikkel Vingaard fra Energinet (keynote)

Øksnehallen, København

Torsdag d. 03. maj 2018

Kl. 14:15 - 14:45

Gratis

 

Beskrivelse

Uanset om du arbejder med kritisk infrastruktur, forretningsservice eller leverer ydelse til borgerne er informationssikkerhed, et punkt man bare må tage stilling til.

Medierne er ofte fulde af skrækhistorier, IT-Sikkerhedsfirmaerne vil gerne sælge deres dyre produkter, og topledelsen stiller løbende spørgsmål om hvad det rigtige niveau til informationssikkerheden er ... og om det virkelig behøver at koste så meget.

Indlægget vil afmystificere ICS/SCADA - og ikke mindst komme med nogle konkrete forslag til hvordan du kan øge sikkerheden i disse kritiske miljøer- uden at det koster en formue i nye sikkerheds produkter.

Mikael Vingaard, beredskabskoordinator-IT, Energinet

Mikael har 15 års erfaring inden for informationssikkerhed, audit samt beredskabsplanlægning. En stor del af hans undervisningserfaring kommer fra arbejdet som instruktør på CISSP- uddannelsen samt IT-sikkerhedskonferencer (SCADA) hvor han har bidraget med både workshops og præsentationer. I sin fritid driver Mikael et af verdens største ICS/SCADA Honeypot-netværk for dataindsamling og angrebstendenser.

Tilmelding

Der er ikke online tilmelding hos IDA. Du tilmelder dig direkte via dette link https://www.infosecurity.dk/seminar/P207
Det er helt gratis.

Om messen

Infosecurity Denmark 2018 byder på mere end 100 seminarer og cases, 20 udvalgte keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk, og IDA IT er med.

 

Praktisk Info

Hvor

Øksnehallen

Halmtorvet 11

1700 København


Hvornår

Torsdag d. 03. maj 2018

Kl. 14:15 - 14:45


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. maj 2018

Kl. 14:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

76


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

327179


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi