Arrangement

Ingeniører og iværksættere er fremtiden. Hør hvordan, direkte fra Silicon Valley

Onsdag d. 16. januar 2013

Kl. 19:00 - 21:30

Gratis

 

Beskrivelse

Er ingeniører og iværksættere fremtiden?
Vi bevæger os hastigt ind i en fremtid, som i højere grad er drevet af teknologi. Det byder på et væld af spændende muligheder for ingeniører indenfor alle fagets discipliner. Der sker også en ekstraordinær demokratisering af teknologien i disse år, hvilket giver iværksættere over hele verden særligt gode muligheder. Under dette paradigmeskifte vil nye teknologier hurtigt smelte sammen. Det betyder, at ingeniørers arbejdsmetoder og viden vil blive mere efterspurgt. Salim Ismail vil diskutere nogle af de store muligheder og trusler, som ingeniører og iværksættere står overfor i denne nye verden af teknologi under hastig forandring.

Salim Ismail er en efterspurgt oplægsholder, strateg og iværksætter fra Silicon Valley. Salim har brugt de sidste fire år på at opbygge Singularity University først som founding Executive Director derefter som Global Ambassador. Før det var Salim Vice President hos Yahoo, hvor han byggede og drev Brickhouse, Yahoo’s interne inkubator. Hans sidste selskab Angstro blev solgt til Google i 2010. Samlet har han grundlagt og/eller drevet syv early-stage start-ups.

Til at perspektivere til danske tilstande har vi Thomas Madsen-Mygdal. Thomas er dansk internet-entreprenør, som siden midten af 1990'erne har stiftet og ledet en række internet-relaterede virksomheder og arrangementer. Som 17-årig grundlagde Thomas Danmarks første internetfirma, Mondo. Siden har han været involveret i utallige vækstvirksomheder. Thomas er i flere virksomheders bestyrelser - bl.a. Aaarstiderne, Saxo.com og Podio. Han er altid to skridt foran og sætter den digitale agenda med sine legendariske taler og radikale workshops.

Program:
19.00 Dørene åbnes
19.15 Salim Ismail
20.00 Pause
20.15 Thomas Madsen-Mygdal
20.45 Debat
21.30 Slut

Vært: Henrik Føhns, Harddisken, DR P1

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 16. januar 2013

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Tilmeldingsfrist

15. januar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

275


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

996382


Arrangør

IDA IT