Arrangement

Intensiv mindfulness–træning med individuel coaching - 8 ugers forløb

8 ugers Intensiv mindfulness–træning med individuel coaching - kursusstart 3. februar i Ingeniørhuset i Aalborg

Fra mandag d. 03. februar 2014. kl 16:30

Til torsdag d. 10. april 2014. kl 19:00

Fra 3.000 kr.

 

Beskrivelse

Nu får du mulighed for at arbejde meget intensivt med mindfulness. På et lille hold (max. 10 deltagere) kan du deltage i det velafprøvede 8 – ugers mindfulness forløb. Du bliver guidet af den erfarne og veluddannede mindfulness – træner, Sunniva Høgsberg. Vi mødes 2,5 time ugentligt i 8 uger. Derudover vil der midt i forløbet være mulighed for at få støtte til i form af 1/2 times individuel coaching.  
 
På kurset får du kendskab til de grundlæggende tanker bag mindfulness, men ellers ligger hovedvægten på praksis, learning by doing under vejledning. Mindfulness, der er inspireret af buddhismen og har elementer fra den kognitive psykologi, kan bruges af alle uanset ståsted. Det er en meget praktisk meditationsform, der også appellerer til de mere jordnære- ikke mindst fordi der er så megen forskning bag.
 
Et redskab for livet, der giver ro og livsglæde - Mindfulness både forebygger og helbreder
Fordi du bliver fulgt tæt i din meditation over en længere periode, øges muligheden for at meditation bliver en daglig rutine i dit liv. Du får et redskab for livet. Det vil øge din livskvalitet og skabe mere glæde i dit liv. Du bliver trænet i at være i nuet og bliver derfor ikke taget af ukontrollerede negative tanker, der giver stress, depression og mistrivsel. 
 
Mindfulness virker
Det er ikke kun mennesker, der er gået ned med stress eller har haft en depression, der oplever at mindfulness giver dem et bedre liv, med øget overblik og overskud. Alle kan have glæde af mindfulness. Mindfulness støtter dig også i at fastholde en ressourcefuld tilstand i arbejdsliv og privatliv.
Også forskningen viser, at mindfulness virker: der er konkrete forandringer i hjernen efter
gennemført mindfulness træning i 8 uger. 
 
En hjælp til at bevare balancen
Kurset er oplevelsesorienteret, men indeholder også undervisningselementer bl.a. fra den kognitive psykologi. Kernen i kurset er et program (MBCT) med systematisk progression, som er udviklet på Oxford University. Det bygger på tanken, at kursisten lærer gennem erfaring, dvs. vinder indsigt gennem træning og udvikling af egen opmærksomhed. Træningen foregår gennem guidede meditationer, øvelser i kropslig opmærksomhed og hjemmeopgaver. 
Forskellige psykologiske problemstillinger, der er relevante i forhold til at bevare balancen og undgå stress vil blive berørt i oplæg og gennem øvelser. Undervisningen er dialogbaseret. 
 
8 mødegange: 10/2, 25/2, 4/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3 og 10/4 
Kl. 16.30 – 19.00
Coaching: ½ time midtvejs midtvejs i forløbet.

Oplægsholder:
Sunniva Høgsberg, cand.mag., certificeret Stressvejleder, Mindfulness træner og ICC coach

Der tages udgangspunkt i dobbelt cd'en "Mindfulness i tide og utide” som udleveres til alle kursusdeltagerne.

Forplejning:
Frugt/kiks/nødder mm., samt vand/kaffe/te.

Deltagergebyr: Kr. 3.000,- for IDA Medlemmer. Ekstern mødedeltager kr. 3.500,-. Tilmelding er bindende efter den 3. januar. Deadline for tilmelding er den 10. januar.
Prisen er incl. kursusmappe og CD som udleveres på første fremmødedag.

 

Praktisk Info

Hvor

Mødelokalet 1. sal


Hvornår

Fra mandag d. 03. februar 2014. kl 16:30

Til torsdag d. 10. april 2014. kl 19:00


Pris

Ledig

3.000 kr.

Medlem

3.000 kr.

Seniormedlem

3.000 kr.

Studiemedlem

3.000 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

3.500 kr.

Tilmeldingsfrist

13. januar 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

11


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

308976


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord