Arrangement

International Drone Flight Demonstration

Odense N

Onsdag d. 28. maj 2014

Kl. 09:00 - 17:00

Ikke oplyst

 

Beskrivelse

UAS Testcenter Danmark afholder International Flight Demonstration i HCA Airport.

Dronedemonstrationen er for diverse brancher og aktører, som på hver sin vis har en professionel interesse i droneteknologien. Formålet er at give deltagerne en unik chance for at undersøge mulighederne for at anvende droner og mulighed for at netværke med relevante UAS-aktører på udstillingen.

Systemudviklere, operatører, forskere og slutbrugere vil deltage i arrangementet. Dvs. hele værdikæden er til stede, hvilket giver deltagere mulighed for at møde centrale aktører og diskutere forskellige scenarier.

UAS Denmark er netværket for den danske UAS-branche. Her møder virksomheder nye såvel som kommende kunder. Og udviklere og forskere afprøver de nyeste teknologier.

UAS Denmark vil sikre, at danske virksomheder, myndigheder, beredskaber og forskere præger udviklingen nationalt og internationalt inden for UAS-branchen – og får udnyttet det maksimale potentiale heri.

§  Mød mere end 10 forskellige udstillere og droneoperatører

§  Bliv inspireret til at anvende droner til fx landbrug, offshore business, redningstjenester, inspektion, overvågning og luftfotografering.

Tilmelding:
Der er tilmelding direkte hos UAS Denmark via linket: 
 http://isarra.org/registration.html 

Du skal vælge prisen, der hedder "Attend demonstrations only, UAS Denmark members (May 28)" og skal betale de 300 kr. i forbindelse med tilmeldingen.

 

Praktisk Info

Hvor

HCA Airport

Lufthavnsvej 131

5270 Odense N


Hvornår

Onsdag d. 28. maj 2014

Kl. 09:00 - 17:00


Pris

Ikke oplyst

Tilmeldingsfrist

25. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

10


Ledige pladser

10


Arrangementsnr.

311072


Arrangør

IDA Fyn


Medarrangører

Kulturudvalg, IDA Fyn