Arrangement

Introduktion til MatLab

Er du startet på en ingeniør uddannelse, vil du sikkert på et eller andet tidspunkt skulle stifte bekendtskab med programmet MatLab. Nu giver IDA dig, muligheden for at få en blød indgang til de basale principper og funktioner.

Ballerup

Onsdag d. 19. marts 2014

Kl. 16:15 - 19:00

Fra 20 kr.

 

Beskrivelse

Er du startet på en ingeniør uddannelse, vil du sikkert på et eller andet tidspunkt skulle stifte bekendtskab med programmet MatLab. Nu giver IDA dig, muligheden for at få en blød indgang til de basale principper og funktioner, idet vi inviterer til begynderkursus i MatLab. 

MatLab er et matematikprogram, der opererer med anvendelse af matricer og vektorer til lagring af data. Programmet har store fordele sammenlignet med andre matematikprogrammer som fx Mathcad eller Maple, da det giver brugeren mulighed for selv at programmere løsningerne. 

Derudover er MatLab uhyre effektiv til fx. databehandling, hvor der med simple funktioner hurtigt genereres histogrammer, fordelingsfunktioner og superflotte 2- og 3D plots.  

Kurset er rettet mod nybegyndere, og der vil være gennemgang af programmets grundlæggende funktioner efterfulgt af øvelser, der giver rig mulighed for at afprøve programmets funktioner.

 

Som studerende på DTU, kan du få MatLab, ved at gå ind på campusnet.dtu.dk, vælge software fanen, vælge log på DTU Software Downloads, vælge MatLab og Student og derefter følge vejledningen til download, installation og aktivering.

 

Praktisk Info

Hvor

DTU Ballerup

Lautrupvang 15

2750 Ballerup

Glaskantinen


Hvornår

Onsdag d. 19. marts 2014

Kl. 16:15 - 19:00


Pris

IDA Engineering Club

20 kr.

Studiemedlem

20 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

60 kr.

Tilmeldingsfrist

15. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

32


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

309467


Arrangør

Kurser for studerende