Arrangement

JOBMESSE MARIENLYSTCENTRET

Odense C

Tirsdag d. 22. november 2011

Kl. 09:00 - 15:00

Ikke oplyst

 

Beskrivelse

JOBMESSE i MARIENLYSTCENTRET, ODENSE

Som det er alle bekendt ophører skibsbygning på Odense Staalskibsværft (Lindø) ved årets udgang. Lukningen berører et stort antal medarbejdere, der gradvist siden august 2009 er blevet ledige i et område, der i forvejen er hårdt ramt af stor arbejdsløshed.

Det er derfor med glæde konstateres, at en række norske og danske virksomheder har accepteret at være repræsenteret på en Jobmesse, der afvikles tirsdag d. 22. november 2011 kl. 0900-1500 i Marienlystcentret, Windelsvej 138, 5000 Odense C. Se mere på http://www.marienlystcentret.dk.

Formålet med Jobmessen er at give regionens ledige og andre interesserede mulighed for at møde en række firmaer, der søger nye medarbejdere såvel på timelønsområdet som på funktionærområdet.

Udover de tilstedeværende firmaer er det sikret, at firmaerne kan få mulighed for at spørge specifikt til kvalifikationer for den type/de typer medarbejdere, der søges ved at sikre tilstedeværelse af nedennævnte enheder.

Jobcenter Odense:
Varetager kontakt med ledige i området, har overblik over efteruddannelses- og omskolingsmuligheder og kan besvare spørgsmål vedr. EU’s Globaliseringsfond, der har givet knap DKK 100 millioner til uddannelsesformål for områdets ledige. Jobcenter Odense kan endvidere være behjælpelig med svar på spørgsmål om specifikke kompetencer hos ledige.

IDA, Ingeniørforeningen i Danmark:
IDA vil være til stede for at svare på spørgsmål om områdets ledige ingeniører, men dækker hele Danmark og kan derfor også svare bredere.

OMT, Odense Maritime Technology A/S:
OMT beskæftiger mange velkvalificerede ingeniører og vil være til stede for at besvare spørgsmål om specifikke, ingeniørmæssige arbejdsopgaver og selvfølgelig om medarbejdernes uddannelsesmæssige baggrund og kompetencer.

Tilmelding og pris:
Deltagelse er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Praktisk Info

Hvor

Marienlystcentret

Windelsvej 138

5000 Odense C


Hvornår

Tirsdag d. 22. november 2011

Kl. 09:00 - 15:00


Pris

Ikke oplyst

Tilmeldingsfrist

22. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

100


Arrangementsnr.

124781


Arrangør

IDA Syd