Arrangement

Kan planlæggere lære af brætspil?

Er brætspil bare underholdning, eller kan det også bruges konstruktivt til planlægning og beslutningsprocesser? Kom og spil med Nordjyske Planlæggere og lær lidt om, hvordan spil også kan bruges konstruktivt.

Aalborg

Torsdag d. 05. december 2013

Kl. 16:30 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Spil er ikke længere bare noget, der udelukkende forbindes med underholdning og fritidsaktiviteter. Begreber som serious gaming og gamification er begyndt at vinde indpas i store multinationale virksomheder, og over hele verden har de fleste store universiteter et program i spilbaseret læring.

Patrick Driscoll fra Dansk Center for Miljøvurdering kigger forbi Aalborg til en uformel aften i brætspillenes tegn, hvor han vil fortælle lidt om, hvordan spilkoncepter kan bruges i byplanlægning. Han kommer ind på hvilke problemstillinger, det giver mening at designe spil til, og vil i den forbindelse give en række eksempler på, hvordan spiltilgangen har været brug i praksis.

Patrick har også selv designet en række spil til undervisningsbrug indenfor planlægning, og han vil medbringe et eller flere af disse til arrangementet. Tilgangen er udpræget learning-by-doing, og deltagerne vil derfor blive placeret i mindre grupper og få tildelt et spil.

Da arrangementet ligger i december vil der selvfølgelig være lagt op til lidt julehygge, og der vil både blive serveret mad og drikke i løbet af aftenen.

Vi ses til planlæggerspil og julehygge!

 

Praktisk Info

Hvor

Nordkraft

Teglgårdsplads 1

9000 Aalborg

Lokale 4.3.02


Hvornår

Torsdag d. 05. december 2013

Kl. 16:30 - 19:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Tilmeldingsfrist

29. november 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

34


Arrangementsnr.

308941


Arrangør

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord