Arrangement

Kommunikation på tværs af kulturer

Mange ingeniører er i en arbejdssituation, hvor deres samarbejdspartnere eller kolleger har en anden kulturel baggrund end dem selv. Dette kursus giver nyttig viden om sammenhænge mellem kultur og kommunikation.

Ringsted

Tirsdag d. 11. november 2014

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Mange ingeniører er i en arbejdssituation, hvor deres samarbejdspartnere eller kolleger har en anden kulturel baggrund end dem selv. Dette kan føre til misforståelser og frustration og en oplevelse af, at kulturelle forskelle gør kommunikationen svær. Samtalen kan hæmmes af forskellige opfattelser af situationen, og fordomme kan komme til at forstyrre fagligheden.

Kurset giver dig nyttig viden, der hjælper dig i dit daglige arbejde. Kurset fokuserer på sammenhænge mellem kultur og kommunikation – og hvordan kultur præger din kommunikation.

Lær om forskellige syn på status, magt og autoritet, og om hvorfor læren om andre kulturer kan vise sig at være nyttig. Du får indblik i, hvordan din opfattelse af ”de andre” også er et resultat af, hvor du har din viden fra. Lær om forskellige syn på status, magt og autoritet, og om hvorfor læren om andre kulturer kan vise sig at være nyttig. Få styrket din kompetence til at kommunikere på tværs af kulturelle forskelle og få viden om kulturens betydning for kommunikationen.

Oplægsholder: Anne Lindhardt, Kommunikation & Kultur, København

Anne Lindhardt er cand.mag. i Kinesisk, Psykologi og Pædagogik

 

 

Praktisk Info

Hvor

Ringsted Hallerne

Tvær Allé 8

4100 Ringsted

Mødelokale 4


Hvornår

Tirsdag d. 11. november 2014

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Ledig

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

09. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

42


Ledige pladser

32


Tilvalg

Ledsager

180 kr.

Arrangementsnr.

312350


Arrangør

AVU, IDA Sjælland