Arrangement

Life-Escape-Game GetOut

Tag studiegruppen eller vennerne med på en sjov og udfordrende teambuildingtur.

Torsdag d. 08. oktober 2015

Kl. 19:00 - 22:30

Fra 30 kr.

 

Beskrivelse

Denne aften prøver vi kræfter med Life-Escape-Game, som efterhånden findes i alle større byer. Det går ud på, at I spiller sammen i en gruppe og bliver lukket inde i et af de mystiske rum, som er opsat. I fællesskab skal der løses en gåde, hvilket gøres ved at finde forskellige spor og løse udfordrende opgaver. Dette skal gøres hurtigst muligt, dog indenfor 60 minutter. Der vil være to rum at prøve kræfter med;  Anstalten og Museet. I hvert rum skal gåden løses af et hold på 5 personer. Hvert hold har kun mulighed for at prøve et af rummene.

Hvis der skulle være ønsker til hold og eller rum, bedes I sende en mail til Jakob på den oplyste mailadresse. Vi vil prøve at opfylde alle ønsker.

Da der kun er to rum og hvor der kan være ét hold ad gangen, vil der være forskellige starttidspunkter. Der vil komme info om de forskellige starttidspunkter via. Mail.

Ved spørgsmål kontakt Jakob tlf.: 28 18 02 91 eller mail: jakobkondrup@gmail.com

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

Praktisk Info

Hvor

Østerågade 25, 2.th


Hvornår

Torsdag d. 08. oktober 2015

Kl. 19:00 - 22:30


Pris

IDA Engineering Club

30 kr.

Studiemedlem

30 kr.

Tilmeldingsfrist

02. oktober 2015 - kl. 09:00


Antal pladser

31


Ledige pladser

8


Arrangementsnr.

315280


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord