Arrangement

Linjetabsberegning med HEAT2

.

Glostrup

Tirsdag d. 12. maj 2015

Kl. 10:00 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

NBNBNB: Fuldt program og tilmelding til www.danvak.dk

Kuldebroer kan have væsentlig betydning for bygningers energiforbrug, og i værste fald kan de medføre kondens og risiko for svamp og skimmel i konstruktioner og på overflader.  Kuldebroernes relative betydning stiger med øgede isoleringstykkelser, og derfor er det med den fortsatte skærpelse af energikravene vigtigt hele tiden at have fokus på kuldebroer.

På dette kursus lærer du at bruge beregningsprogrammet HEAT2 til at bestemme linjetabskoefficienter for typiske konstruktioner, og du lærer at bruge programmet til at vurdere risiko for kondens. Der er tale om  hands-on-undervisning, hvor kursusdeltageren får stillet en computer og programmet til rådighed. Programmet læres ved gennemgang af en række typiske eksempler og øvelsesopgaver.

HEAT2 er et af de mest anerkendte beregningsprogrammer på markedet i dag og benyttes i mange lande verden over. Programmet er nemt at gå til for den nye bruger og benytter en let tilgængelig og overskuelig grafisk brugergrænseflade, så brugeren hurtigt får overblik over input og resultater. Programmet er certificeret efter de europæiske standarder ISO 10211 og ISO 10077-2.

Deltagere i kurset kan opnå 20% rabat ved køb af HEAT2 hos programleverandøren inden for en måned efter kursusdeltagelsen. Kontakt Danvak-sekretariatet for flere oplysninger.

Arrangør: VVS Teknisk Forening + IDA HVAC = Danvak

 

Praktisk Info

Hvor

Danvak

Paul Bergsøes Vej 6

2600 Glostrup


Hvornår

Tirsdag d. 12. maj 2015

Kl. 10:00 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

11. maj 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

25


Tilvalg

ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

313366


Arrangør

IDA HVAC