Arrangement

Live concert recording GOSPEL VOICES UNITED

GOSPEL VOICES UNITED - 120 gospel singers recording live CD in Kolding

Kolding

Lørdag d. 23. november 2013

Kl. 19:00 - 22:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

GOSPEL VOICES UNITED, 120 gospelsangere indspiller live CD i Kolding.

Det bli’r stort, og lige nu er forberedelserne i fuld gang!

De tre rutinerede gospelkor; Sønderborg Gospel Choir, Bredballe Gospel Choir og South City Gospel Choir, Kolding er gået sammen om dette ambitiøse projekt som gerne skulle få taget til at lette i kirken på Lykkegårdsvej, når de 120 gospelsangere sammen med 7 mands stort band spiller op til et brag af en gospelfest i Kirkeibyen.

De tre kor som tilsammen kalder sig Gospel Voices United forventer fulde huse og et veloplagt publikum som er med til at skabe en ægte og medrivende gospelstemning på denne live- indspilning. Bandet er sammensat af rutinerede musikere med bl.a. unge talenter fra Kolding Musikskoles MGK-linie.


De internationale gospelsolister Ruth Waldron og Majken Noer medvirker også ved koncerten.
Dirigenten og komponisten Steffen Bay udtaler: ”Det er et privilegium at få lov at arbejde med så mange supermotiverede og dygtige sangere og musikere og ikke mindst at opleve sine egne sange arrangeret i en så stor opsætning som dette jo bliver – prøverne indtil nu har forløbet fantastisk og jeg tror bestemt, der lagt op til en stor musikalsk oplevelse!”

 

Steffen har med et mix af gospel, soul og latin formået at sammensætte et repertoire, der på én gang både er intenst, energifyldt og nærværende.

Det er første gang Steffen Bay med Gospel Voices United udgiver et samlet album udelukkende med egne kompositioner. Live-CDoptagelsen foregår i kirkeibyen, Lykkegårdsvej 67, Kolding den 23. november kl. 19.00.

 

Praktisk Info

Hvor

Kirkeibyen

Lykkegaardsvej 67

6000 Kolding


Hvornår

Lørdag d. 23. november 2013

Kl. 19:00 - 22:00


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

23. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

10


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

308975


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd