Arrangement

Livet - hvor svært ka' det være?

En poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns!

Silkeborg

Lørdag d. 23. februar 2019

Kl. 19:30 - 21:30

Fra 190 kr.

10 pladser tilbage

 

Beskrivelse

Vi begynder altså med døden – så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: Fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab – sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og – nåja – åbent tishul.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard spiller rollerne. De er et par erfarne herrer inden for teater, film og revy, og mange vil kende dem fra især Cirkusrevyen. Teksten er leveret af dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang. De har efterhånden leveret tekster til alle landets revyer.

Berlingske skrev: Hvis man vil se to vidunderlige skuespillere forgylde deres materiale, så er „Livet – hvor svært ka‘ det være?" et skoleeksempel på, hvad scenecharme og erfaringsbaseret, tilsyneladende ubesværet skuespilkunst kan.

Forestillingen er produceret af Folketeatret og Aarhus Teater og varer ca. 2 timer med pause.

Billetterne udleveres i foyeren af IDA's repræsentant. I pausen serveres et glas vin, øl eller vand, som er med i prisen.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Musikteater

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg


Hvornår

Lørdag d. 23. februar 2019

Kl. 19:30 - 21:30


Pris

Ledig

190 kr.

Medlem

190 kr.

Seniormedlem

190 kr.

Studiemedlem

190 kr.

Tilmeldingsfrist

07. februar 2019 - kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

10


Tilvalg

Ledsager

190 kr.

Egne børn under 24 år

100 kr.

Arrangementsnr.

328100


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland