Arrangement

Løbetur til Gartnerbyen, "Dit Bolbro" og "Nyt" Nordisk Tekstil

Vi løber forbi nogle af de større nye bykvarterer, der er igang med store fornyelser. Arkitekt Paw Gaadgaard fra Odense Kommune fortæller os mere omkring projekterne:

Vi mødes foran stadion, Bolbro - ved p-pladserne indtil stadion.

Onsdag d. 08. maj 2019

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Gartnerbyen – fra GASA til stor ny bydel

Tæt på bymidten og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter er Odenses nye bydel – Gartnerbyen – ved at blive etableret. I alt 140.000 m2 byggeri vil komme til at rumme butikker, pladser, cykelstier og grønne åndehuller. Og der er ikke langt til
daginstitutioner, skoler, supermarkeder, by- og kulturliv og den kommende letbane. Gartnerbyen får moderne og bæredygtige lejeboliger, ejerlejligheder og townhouses. Fra såvel kommunens som udviklers side er der stort fokus på at skabe en blandet og levende bydel med ophæng til resten af byen.

Dit Bolbro: Områdefornyelse i Bolbro

Fra 2017 til 2021 fornyer Odense Kommune sammen med beboere, foreninger, forretningsdrivende Bolbro til en endnu mere attraktiv og levende bydel for alle. Programmet for områdefornyelsen er udarbejdet i samarbejde med Bolbros borgere og indeholder projekter for 30 millioner kroner. Vi ser på cirkuspladsen, der er det første sted, der er sket en forandring fra en hengemt, uinspirerende bagside af Bolbro til et aktivt parkrum for såvel Bolbros borgere som for resten af byens borgere.

Nordisk Tekstil

Efter Nordisk Fjer-skandalen blev virksomheden omdøbt til Nordisk Tekstil, men døde en stille død og har i en lang årrække ligget som et spøgelsesindustrikompleks på Ruggårdsvej. I 2016 vedtog Odense Kommune en lokalplan, der skulle sikre nyt liv på den attraktivt beliggende ejendom tæt på byen og Åløkkeskoven.I alt cirka 120 boliger, kontor- og serviceerhverv samt en dagligvarebutik vil samlet udgøre et projekt til godt en kvart milliard kr. Området er ved at blive gjort klar til byggemodning og den gamle store hal står helt udhulet og skal om kort tid genopbygges til en ny anvendelse i en ny tid. Løbeturen forventes at vare ca. 1,5 time. Det er en forudsætning, at du kan løbe ca. 12 km i almindeligt tempo med indlagte stop. Når det er sagt, så venter vi på den, som løber mindst stærkt.

Der vil blive serveret drikkelse og en sandwich efter løbet. Husk den rette påklædning.

I tilfælde af meget dårligt vejr aflyses turen.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Alle (også evt. ledsagere) skal tilmeldes.

Har du spørgsmål om arrangement, kan du kontakte Jacob på jacob.andreassen@mail.dk / 6165 0505

 

Praktisk Info

Hvor

Vi mødes foran stadion, Bolbro - ved p-pladserne indtil stadion.


Hvornår

Onsdag d. 08. maj 2019

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 06. maj 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

27


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

330377