Konference

Logistikkens dag

Kom og hør hvordan NYFORS, WEBER, WALMART, MARKS & SPENCER og mange andre virksomheder har ændret deres forretningsgange markant ved at implementere innovative logistikløsninger.

Aalborg

Mandag d. 02. december 2013

Kl. 08:30 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

LOGISTIKKENS DAG

Logistikkens dag stiller skarpt på udbyttet i at tænke i smarte logistikløsninger og giver samtidig deltagerne rig mulighed for at udveksle erfaringer med andre inden for branchen. På konferencen vil der være en miniudstilling, hvor deltagerne kan blive klogere på de nyeste trends inden for logistikløsninger.

Konferencen henvender sig til alle der har interesse i at optimere deres virksomhed igennem smarte lager- og logistikløsninger.

PROGRAM:
Registrering, morgenkaffe og udstilling

Velkomst v/ Claus Holstein, adm. Direktør Aalborg Havn A/S & formand for SMARTLOG

Kenneth Bindslev, Logistikchef Weber Stephen Nordic A/S
Lageroptimeringsudfordringer sker når nye ejere befinder sig i Chicago og ser det europæiske marked på en helt anden måde. Kenneth vil i den forbindelse fortælle om den omfattende europæiske lageroptimeringsanalyse som nu ligger til grund for de fremtidige beslutninger ”from overthere”

Jens Arvad Johansen, partner QRM Danmark ApS
Tid og reaktionsevne er et vigtigt konkurrenceparameter i dag og kravene til reaktionsevnen er konstant stigende - Quick Response Manufacturing (QRM) er et af midlerne til at opnå denne konkurrencefordel og Jens vil gennemgå forskellige cases fra bl.a. VOLA, HECO m.fl. Som har benyttet QRM som udbytterig ”Game Changer”

Pause og udstilling

Peter Boltau, COO Nyfors A/S, finalist til ’Den Danske logistikpris 2013’
Fra underskud til overskud. Forsyningsvirksomheden Nyfors skaber imponerende resultater via implementering af Supply Chain Management (SCM) systemer.

Kenn Steger-Jensen, Professor CELOG Aalborg Universitet
Omlægning af forretningsprocesser og implementering af IT systemer, forbedrer de danske virksomheders produktivitet markant. Kenn vil i sit indlæg bl.a. berøre nogle af de optimeringselementer der kan være med til at sikre en sund vækst og udvikling i virksomheder i Danmark.

Frokost og udstilling

Poul Mose Johansen, direktør og partner Integrate A/S
Simuleringsmodeller til optimering af logistikken. Poul vil bl.a. fortælle, hvordan Regionsvaskeriet i Aalborg anvender simulering som et værktøj til at skabe et bedre beslutningsgrundlag i den løbende optimering af produktion og logistik-setup.

Karsten Bangshaab, direktør Logimatic A/S
Indføring af nyt WMS og optimering af vareflow og processer på lageret skærper konkurrenceevnen og skaber grobund for vækst. Med udgangspunkt i kundecasen AV Form A/S gennemgår Karsten AV Forms specifikke valg i en faseopdelt logistik– og forretningsudvikling.

Pause og udstilling

Ole Madsen, adm. Direktør SSI Schäfer A/S
De store kæder som Marks & Spencer og Walmart sætter nye standarder for international internethandel. SSI Shäfer som har mere en 50 datterselskaber verden over, er en af leverandørerne og Ole vil beskrive de komplekse e-commercer logistikløsninger der binder det hele sammen.

Reception og networking i udstillingsområdet

TILMELDING:
Tilmelding senest den 25. november.
Det er gratis at deltage, men der opkræves et gebyr på kr. 500 + moms ved udeblivelse uden afbud
Ønsker du at udstille eller har du spørgsmål til seminaret så send en mail til Hans-Henrik Hvolby på hhh@celog.dk.


 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Kongres & Kulturcenter

Radiosalen

9000 Aalborg


Hvornår

Mandag d. 02. december 2013

Kl. 08:30 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

28. november 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

103


Ledige pladser

10


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

308984


Arrangør

IDA Automation