Konference

Logistikkens Dag

På konferencen Logistikkens Dag ses nærmere på, hvorledes konstante forandringer, teknologiens udvikling og kravet til agilitet i helhed har indflydelse på organisationen.

Aalborg

Onsdag d. 05. december 2018

Kl. 08:30 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

IDA Automation tilbyder også i år IDA medlemmer adgang til SmartLog konferencen Logistikkens Dag i Aalborg. På konferencen ses nærmere på, hvorledes konstante forandringer, teknologiens udvikling og kravet til agilitet i helhed har indflydelse på organisationen. Teknologierne banker på, og denne udvikling kræver forandringer i organisationen på alle ledelsesniveauer. Hvordan tackler vi virksomhedens forandringer og medarbejdernes adfærd? Bæredygtighed er ligeledes ved at blive et ”Need-to-have”- topic på dagsorden og indgår i endnu højere grad i fremtidens virksomhed.


Program

Registrering og morgenkaffe

Velkomst
v. SmartLog og Dansk Industri

Dagens program
v. konferencier Jens Uggerhøj

Digitale forandringer
v. Lars Frelle-Petersen, Direktør Dansk Industri
Danske virksomheder er under konstant pres på grund af den teknologiske udvikling. Kan de danske virksomheder følge med i udviklingen? Og hvilke krav stiller det til den enkelte medarbejder?, herunder hvilke kompetencekrav kræver det af morgendagens ledere?

Globale digitale udviklingstendenser
v. Søren Juul Jørgensen, Forest Avenue
Søren er bl.a. tilknyttet Stanford University som forsker. De sidste fire år har Søren arbejdet som chef for den danske bro til Silicon Valley, Innovation Center Denmark i Palo Alto, som bistår danske virksomheder og forskningsmiljøer med at drage nytte af Silicon Valley.

Kunstig Intelligens (AI): Bring din virksomhed ind i fremtiden
v. Thomas Telving, filosof og ekspert i kunstig intelligens
Hvordan adskiller kunstig intelligens sig fra andre teknologier? Vi kigger nærmere på, hvordan virksomheder bruger kunstig intelligens i dag, og hvor AI fører os hen i fremtiden.

Pause - networking og udstilling

En agil hverdag
v. Christian Mosevang, CEO, og Nikolaj Koldbro Søgaard, ERP-koordinator, Hosta Industries A/S
Hosta Industries er underleverandører til Toyota og opererer i en agil hverdag, hvor begreber som one-piece-flow, åbne bøger og Toyota Production System præger og gør det muligt at sende store leverancer til Toyota’s gaffeltruck-produktion i Sverige ugentligt. Desuden er man i gang med en større ERP NAV-opdatering, og på konferencen får vi en kort briefing omkring de muligheder og udfordringer, som opdateringen indtil videre har medført.

Genbrug af vindmøllevinger gavner bymiljøer i verdens storbyer!
v. Bernt Pedersen, direktør, Aalborg Recycling ApS
Tre Aalborg-virksomheder - vingefabrikken Siemens Gamesa, Marius Pedersen A/S og Aalborg Recycling er gået sammen om at genvinde vindmøllevinger som råstof til at lave bla. støjskærme i flere etagers højde til fremtidens storbyer. Bernts indlæg vil give et indblik i genvindingsverden og hvad man i interessante partnerskaber kan opsamle, modtage, projektere og anvende glasfiber.

Frokost, networking og udstilling

Europas førende plastsymbiose
v. Jesper Raakjær, udviklingschef Aalborg Havn
Et nyt samarbejdsprojekt blandt en lang række nordjyske aktører har sat sig for at plastaffaldet skal håndteres korrekt og blive en nyttig ressource for nye forretningsmuligheder. Målet er at blive den førende plastsymbiose i Europa omkring cirkulære løsninger. Udover Aalborg Havn, indgår Aalborg Universitet, Hustømrerne A/S, Aage Vestergaard Larsen A/S, Gibo Plast og Bygma i samarbejdet.

Klog på forandringer
v. Sagar Constantin, forfatter og underviser
Vi mødes med forandringer og krav om omstillingsparathed konstant. Men hvordan håndterer vi forandringer optimalt, og hvad skal vi være ekstra opmærksomme på, hvis forandringer skal lykkes? I dag er fokus ofte på selve forandringen, eksekveringen og målet – men det er følelser og hjernens skjulte strategier, der spænder ben for at forandringerne bliver taget godt imod og udført. Sagar Constantin er forfatter til bogen ”klog på forandring” og til indlægget får du hendes vigtigste råd til at blive klogere på, hvordan forandringer påvirker os og hvad vi selv kan gøre.

Forandringer og adfærd i en hektisk hverdag
v. Lars Knudsen, CEO, ROLLTECH A/S
I processen fra at være en traditionel metalfabrik til også at blive en moderne plastfabrik er det nødvendigt at forandringer implementeres i et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Lars vil fortælle om, hvordan produktionen tilpasses de høje krav samt forandringerne, der sker på markedet, herunder kompetenceudviklingen af medarbejderne i et struktureret forløb.

Pause - networking og udstilling

Hvordan vinder vi den næste kamp?
v. Jonna Mortensen, Site Director, Arla Foods Akafa, Svenstrup
Som ”cheftræner” hos Arla Foods, skal der ofte tages stilling til og beslutninger om nye systemer der på papiret skal gøre hverdagen nemmere og bedre, men er det også sådan i virkeligheden? Jonna vil i sit indlæg præsentere os for en række lærerige optimeringsaktiviteter, herunder hvad går godt og hvad går skidt.

Netværksreception


Spørgsmål om konferencen kan rettes til Hans-Henrik Hvolby på hhh@celog.dk


Videregivelse af information til SmartLog

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til SmartLog, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, e-mail adresse, firma/organisation og titel, som skal oplyses ved tilmeldingen.


 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Kongres og Kultur Center

Europa Plads 4

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 05. december 2018

Kl. 08:30 - 16:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

03. december 2018 - kl. 19:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

9


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

329572


Arrangør

IDA Automation