Arrangement

Medlemmøde om Badekabiner og fugt

Torsdag d. 24. november 2011

Kl. 19:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

 

Badekabiner og fugt

 

På mødet vil emnet blive behandlet med udgangspunkt i en aktuel sag. Sagen bliver gennemgået af skønsmanden og den projekterende for afhjælpningen af skaderne på ca. 175 badekabiner opsat i et nybyggeri i Havnestaden, København.

 

I sagen har der været gennemført syn og skøn på bebyggelsens mange badekabiner som er designet i Danmark, produceret i Polen og opsat i en større bebyggelse ved Københavns havnefront. Der er tale om ca. 175 badekabiner udført i tyndpladestål og indvendigt beklædt med fliser på gulv og vægge. Efter ca. 3 år var der begyndende tegn på rustgennemslag i flisefuger og omkring installationer. Der er gennemført syn og skøn, og resultatet heraf har været anvendt som grundlag for en aftale mellem bygherre og totalentreprenør om at gennemføre en afhjælpning.

 

I forbindelse med afhjælpningen er forskellige muligheder for afhjælpning gennemgået. Et projekt for afhjælpningen er fremlagt for bygherre og ejere, som har godkendt den foreslåede løsning og de betingelser hvorunder afhjælpningen skulle finde sted. Afhjælpningen er gennemført efter en nøje fastlagt detailtidsplan for hver enkelt lejlighed.

 

Erik Brandt har været skønsmand og Jens Brandt har stået for afhjælpningsprojektet. På mødet vil der være mulighed for at drøfte retningslinjierne og løsninger, som ligger til grund for bl.a. SBi-anvisning 200. 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 24. november 2011

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

22. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

38


Arrangementsnr.

124797


Arrangør

IDA Syn og skøn