Arrangement

Mød Martin Thorborg i Nupark

Vi er stolte af at kunne præsentere "Mr. Iværksætter" Martin Thorborg, der står bag bla. Jubii, Spamfighter, Amino og Dinero. Vær med, når han fortæller om sit liv som iværksætter og og kommer med gode råd og eksempler på, hvordan du kan skabe succes.

Holstebro

Tirsdag d. 09. juni 2015

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Mød Martin Thorborg i Nupark

Mød andre iværksættere - nye samarbejdspartnere - nye kunder

Holstebro Iværksætter Netværk er et nyetableret netværk for udveksling af kompetencer, erfaringer og ideer for iværksættere i Nordvestjylland. Netværket er åbent for alle med passion for iværksætteri, uanset du er i gang, er på vej til at starte, eller allerede er etableret virksomhed, som stadig har lyst til at blive inspireret og tænke nyt.

Vi starter med et brag tirsdag den 9. juni 17-19 i Nupark, og kan man starte et netværk for iværksættere på en bedre måde end med ”Mr. Iværksætter” himself som inspiration - Martin Thorborg. Han er manden bag blandt andre Jubii, Spamfighter og iværksætterportalen Amino, og det nye skud på stammen: Dinero, nemt og gratis regnskabsprogram.

Oplev Martin Thorborg fortælle om sit liv som iværksætter med mange konkrete tips og eksempler på, hvordan man undgår fælderne og øger sandsynligheden for succes. Du går derfra med gode ideer, og stor lyst til at udvikle din egen virksomhed, og betydelig bedre chance for at gøre det med succes.

På denne aften får du også chancen for at sætte dit eget præg på netværket, så mød op og giv dig selv endnu bedre chancer for succes.

Vi giver en sandwich, lidt til ganen …. og masser af netværk.

Gå ikke glip af denne store begivenhed.

Følg også med på netværkets LinkedIn gruppe: Holstebro Iværksætternetværk.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Nupark

Nupark 51

7500 Holstebro


Hvornår

Tirsdag d. 09. juni 2015

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

29. juni 2015 - kl. 09:00


Antal pladser

213


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

314688


Arrangør

Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland


Medarrangører

Fagteknik, IDA Vestjylland

IDA Vestjylland