Arrangement

Mordmysteriet på Højriis Slot

Dørene knirker og gardinerne blafrer. I er kommet til et gammelt slot, hvor der er sket en forbrydelse… Du skal tage dig i agt, når du går igennem slottet, da jagten på de “Blodrøde Diamanter” er gået ind.

Nykøbing Mors

Søndag d. 11. oktober 2015

Kl. 12:00 - 14:00

Gratis

 

Beskrivelse

Tiden er 1929. Der er sket et mord på slottet, og der er brug for din hjælp til at opklare mysteriet og afsløre morderen. Mordgåden på Højriis Slot på Mors er en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Både børn og voksne kan prøve kræfter som detektiv, men det kræver en skarp hjerne og en god fantasi for at løse gåden.

Sådan gør du

Ved indgangen får du politi -rapporten med sagsakterne udleveret. Sæt dig ind i , hvad der er sket. Herefter er du klar til at efterforske sagen på gerningsstedet på slottet. Start i Riddersalen og sørg for, at komme rundt på hele slottet – også i kælderen. Søg efter spor – som efterladte breve og tabte genstande. Når du mener, at du har svaret på, hvad der er sket, kan du hviske navnet på morderen til ordensmagten ved kassen. Du vil modtage et detektivdiplom, hvis du har opklaret mordgåden.

Skuespillere

Der er skuespillere på slottet, som giver liv til de fiktive personer i mordgåden – som tjenestefolk og herskab. Skuespillerne gør slottet levende, mens du går rundt på sporjagt, men du skal ikke forvente, at de giver dig spor til at hjælpe dig med at opklare gåden.

Mødetid og sted

Vi mødes ved indgangen kl 12

Se mere på http://www.hojriis.dk

 

Praktisk Info

Hvor

Højriis Slot

Højrisvej 3

7900 Nykøbing Mors


Hvornår

Søndag d. 11. oktober 2015

Kl. 12:00 - 14:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

08. oktober 2015 - kl. 23:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

23


Tilvalg

Ledsager

80 kr.

Børn (4-12 år)

40 kr.

Børn (0-3 år)

0 kr.

Arrangementsnr.

315193


Arrangør

Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland