Arrangement

Når sukker bliver til ingeniørkunst

Kom og mød chefkonditor Gert Sørensen, der bl.a. star bag de royale bryllupskager og verdens højeste bryllupskage. Få samtidig en rundtur i et spændende stykke danmarkshistorie i en hyggelig kælder i Viborg.

Viborg

Onsdag d. 13. maj 2015

Kl. 19:30 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

I en lille hyggelig kælder i det centrale Viborg findes et lille, for mange ukendt, stykke danmarkshistorie. Her forefindes brudstykker af diverse royale bryllupskager, verdens højeste bryllupskage, porcelæn og alt muligt lækkert til den søde tand.

Chefkonditor Gert Sørensen har i mange år haft udstilling i de små lokaler, og nu tilbydes du som IDA-medlem en unik mulighed for at høre Gert Sørensen fortælle om hans livshistorie, og samtidig få en rundvisning. Her vil Gert fortælle om bl.a. Dronning Margrethe og Prins Henriks bryllupskage, og om verdens højeste bryllupskage, leveret til Simon Spies's bryllup. Og hvis nogen kender til tivolikagen, så kommer der helt sikkert også historier om denne.

Undervejs vil IDA være vært ved en kop kaffe og en lille kage (selvfølgelig kreeret af Gert selv), og desuden vil Gert fremvise sine evner, når han tryller med sukker.

 

Læs mere om Gert og hans kunst på: www.gert-s.dk

 

Praktisk Info

Hvor

Konditor, Kunst, Galleri

Sct. Mathias Gade 47

8800 Viborg

Kælderen


Hvornår

Onsdag d. 13. maj 2015

Kl. 19:30 - 21:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

06. maj 2015 - kl. 23:55


Antal pladser

12


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

314321


Arrangør

Viborg Afdeling, IDA Vestjylland