Arrangement

Ny vækst via sociale medier og færdigheder

København Ø

Tirsdag d. 16. april 2013

Kl. 16:30 - 19:15

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Den der får jobbet, vinder ordren, erobrer drømmemanden/kvinden og får succes er ikke nødvendigvis den med den højeste IQ eller den længste uddannelse. Menneskelige færdigheder er ofte meget vigtigere succesparametre. Mennesker laver forretning med mennesker – ikke med firmaer. Der skal være substans, følelser og autenticitet bag budskabet.
Vejen til ny vækst går via stærke sociale FÆRDIGHEDER og evnen til at mestre de sociale MEDIER. Fællesnævneren er relationer – uanset om de er fysiske eller udelukkende eksisterer via de sociale medier, er vigtigheden af at skabe, fastholde og videreudvikle relationer en kernekompetence hos morgendagens vindervirksomhed.
På denne workshop bliver du ført sikkert 360° rundt om emnet af to internationale spidskompetencer. En af verdens førende eksperter på sociale medier og internet markedsføring – amerikanske Brian Carter, forfatter til bl.a. The ”LIKE” Economy”, ”Facebook Marketing” & ”LinkedIn for Business” og den engelske relationsekspert Christopher Barrat.

Dette arrangement er relevant for dig, som er

 • Strategisk ansvarlig og søger inspiration til, hvordan virksomheden skal skabe ny vækst
 • Marketingansvarlig eller internetansvarlig og søger konkret viden og konkrete redskaber til skaber nye relationer, mere salg og fornyet vækst via Facebook, LinkedIn og sociale medier generelt.
 • Salgsansvarlig og søger konkrete redskaber og relationsfremmende uddannelse til dig selv og din salgsorganisation
 • Konsulent, sælger eller kundeansvarlig og mangler inspiration til, hvordan du kan opsøge eller fastholde relationer
 • Adm. Direktør for en iværksætter eller vækstvirksomhed og gerne vil have indsigt i nogle af de vigtigste forudsætninger for vækst.

Dét får du med dig hjem

 • The "LIKE Economy: Sådan tjener virksomhederne penge med Facebook
 • Hvordan annoncører, markedsføringsfolk og sælgere får kundeemner, salg og fortjeneste med LinkedIn
 • Introduktion til internet marketing & social media
 • 7 nøgler til fremragende social media customer service
 • LinkedIn For Business to Business Social Media Marketing
 • 99 Awesome Facebook Marketing Tips, som du kan bruge med det samme
 • Effektive, praktiske og strategiske værktøjer til at optimere dit netværk
 • Forståelse for, hvad der skal til for at blive en god netværker
 • Stærke sociale færdigheder, som du kan bruge direkte i mødet med et andet menneske – ved konferencen, kundemødet, middagsselskabet, i toget eller i tennisklubben
 • Kort sagt, hvordan skaber du relationer og hvordan tjener du penge på disse

Arrangementer foregår på engelsk.

7 skridt til succes som netværker!
Dette er et interaktivt, sjovt og informativt foredrag. Det er en ultra praktisk guide til, hvordan du aktivt kan forbedre dine evner som netværker. Christopher Barrat gennemgår i sit underholdende foredrag 7 skridt til succes som netværker. Disse skridt fører dig igennem en række elementer ved networking og giver dig simple tips, som du kan bruge lige efter foredraget!

 • Invitationer – hvordan bestemmer du dig for hvilke arrangementer, du skal gå til, og hvordan forbedrer du dit overordnede netværk?
 • Ankomst – hvordan tackler du store rum med “summen” af mange mennesker og mulige kontakter, hvordan bryder du isen?
 • Glemmer du andres navne? Lær at huske navne bedre.
 • Hvordan etablerer du gode samtaler — og hvordan kommer du ud af dårlige?
 • Hvordan afleverer du dit budskab kort, godt og præcist?
 • Skab det rette indtryk – hvordan fastholder du den anden persons interesse? Få teknikker til kommunikation og hør om forskning indenfor området.
 • Følg op! Hvordan bevarer du kontakten med de interessante personer, og hvordan er du ihærdig uden at blive en pestilens.

Om Brian Carter
Brians foredrag er praktisk, informativt og lige til at gå hjem og implementere bagefter. Du få flere tips og redskaber end du kan nå at implementere – Brian holder intet tilbage, men deler generøst ud af sine hands on-erfaringer – opbygget over de sidste 12 år med Google-, Twitter- og Facebookmarkedsføring - som konsulent, som marketingbureau-direktør og bestsellerforfatter.
Brian betragtes som en af få elite internet-markedsføringseksperter i verden. Hans hands on-erfaring fra erhvervslivet, banebrydende indsigt i teknologien og hans baggrund fra StandUp Comedy gør ham til en stærkt eftertragtet speaker – der kan tale svært underholdende om emner, som indeholder en del teknisk indsigt.

Brian er bestsellerforfatter til bøgerne ”The ”LIKE” Economy, ”Facebook Marketing (3rd Edition)” og ”LinkedIn For Business”. Han har trænet og både Generation X og Y medarbejdere, og har trænet mere end 6.000 ledere, reklamefolk, marketeers og internet brugere verden over, og han har mere end 100.000 followers på Facebook.
Brian udvikler effektive sociale medie-strategier til virksomheder af alle størrelser – heriblandt nogle af USA’s største såsom Universal Studios & The US Army.

Som ekspert er han blevet brugt og citeret af medier som ”The Wall Street Journal”, ”ABC News”, ”Forbes”, ”Information Week”, ”US News & World Report, Inc.” og ”Entrepreneur Magazine”.
Brian skriver for flere af de mest populære marketing blogs: ”Search Engine Journal”, ”AllFacebook” og ”Mashable” (som har 20 millioner månedlige læsere).

Han er speaker og træner på de største markedsførings konferencer såsom SEOmoz, SMX, Pubcon, The AllFacebook Expo, Socialize, The South Carolina Society of Association Executives og The American Marketing Association for at nævne et par stykker.

Om Christopher Barrat
International foredragsholder og forfatter indenfor management-udvikling & networking - Christopher Barrat er en hyppigt benyttet foredragsholder verden over. Hans indlæg er baseret både på hans egne oplevelser fra sine mange år i erhvervslivet, samt fra forskning på områderne. Han har arbejdet professionelt med både salg og indkøb og kender samspillet imellem de to parter.
Hans tilgang er yderst praktisk og med konkrete eksempler fra forskellige møder og situationer, han selv er havnet i. Han er medforfatter på bogen ”Buying For Business”, og har skrevet “Mosaic Management”.

Barrat har arbejdet for Rank Xerox samt ICI og han har siden arbejdet med både små og store virksomheder. Han leder i dag konsulentbureauet Greystone Partnership.

Program: (Bemærk 15 minutter længere end normalt)
15:30 - Check-in åbner
15:45 - Dørene åbner
16:30 - Velkomst
16:35 - Christopher Barrat: 7 skridt til succes som netværker
17:30 - Pause
17:45 - Brian Carter: The "LIKE" Economy
19:05 - Fælles spørgerunde
19:15 - Networking og socialt samvær
19:35 - Club Dinner (Skal tilmeldes og betales separat)

Forplejning 

 • Der serveres isvand og frisk frugt ved ankomst & i pausen 
 • I pausen er der mulighed for at købe sandwich, nødder og drikkevarer i Charlottehavens Café
 • Efter hver fyraftens-workshop afholder Speakers Club en social seance i Caféen, hvor man dels har mulighed for at diskutere aftenes tema og input og eventuelt skabe nye relationer i en afslappet stemning. 
 • Kl. ca. 19.15 er der CLUB DINNER i Charlottehaven. 
 • CLUB DINNER koster kr. 240 ex. drikkevarer for en 2 retters menu  
 • Du kan sidde med ved det åbne bord sammen med Speakers Club og deltagere fra andre firmaer. 
 • Du kan også booke et bord til jeres eget selskab 

Vil du med til CLUB DINNER, skal du tilmelde dig direkte hos Speakers Club.

Som medlem af IDA Lederforum har vi reduceret prisen til 300 kr mod normal pris 490 kr. inkl moms.

 

Praktisk Info

Hvor

Charlottehaven

Hjørringgade 12C

2100 København Ø


Hvornår

Tirsdag d. 16. april 2013

Kl. 16:30 - 19:15


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

300 kr.

Medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.300 kr.

Tilmeldingsfrist

05. juli 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

350


Ledige pladser

47


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

997262


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum