Arrangement

Økonomi og SKAT

Forskudsopgørelse, hovedkort, fradrag, budget, løn osv. Der er mange ting at holde styr på, og det kan sommetider virke uoverskueligt. Få helt styr på økonomien til en aften med Skat og Lån & Spar bank.

Aalborg

Torsdag d. 30. oktober 2014

Kl. 18:00 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

Uanset om du er førsteårs studerende eller har studeret i flere år, kan det være svært at lægge budget og udnytte sin økonomi optimalt når man er på SU. Det kan derudover også være svært at navigere rundt på Skat’s hjemmeside, når der skal tastes forskudsopgørelse og årsopgørelse. Ofte har mange studerende uopklarede spørgsmål til Skat ang. Forskudsopgørelse, hovedkort, bikort, TastSelv og meget mere. Du har nu muligheden for at få opklaret dine spørgsmål til en aften i selskab med Skat og Lån og Spar Bank.

Aftenen vil forløbe ved henholdsvis et informationsoplæg fra Lån og Spar Bank omkring Økonomi og budget, og et informationsoplæg fra Skat omkring alle tænkelige emner, som er relevant for dig som studerende. Efterfølgende vil det være muligt at stille direkte spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til Skat allerede nu, må de meget gerne mailes til ”katrine@stud.ida.dk”. Skat vil forberede sig på disse spørgsmål, og har dermed de optimale forudsætninger for at svare. Spørgsmålene kan blive brugt som eksempler til aftenen, hvis de er af generel karakter.

Der vil være sandwich til alle deltagende sponsoreret af Lån & Spar bank.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan gøres online www.ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til cro@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

Praktisk Info

Hvor

Badehusvej 13

Badehusvej 13

9000 Aalborg

Auditorium 5


Hvornår

Torsdag d. 30. oktober 2014

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

30. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

64


Ledige pladser

36


Arrangementsnr.

311590


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord