Arrangement

Personligt lederskab - kunsten at holde fokus! - Århus

Mandag d. 04. marts 2013

Kl. 17:00 - 21:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

 

Formål:
Personligt lederskab giver dig indsigt i dit eget liv og giver dig værktøjer til at træffe klare beslutninger, så du når det vigtigste. Aftenen giver gennem øvelser og opgaver en fornemmelse af en retning for dit liv, og det giver dig lysten til at udføre de handlinger der skal til, for at komme videre i livet.

Målgruppe:
Medarbejderne og ledere der ønsker at få større indsigt i hvor de står nu, hvor de gerne vil hen og ikke mindst hvordan de kommer det? Kurset henvender sig til alle niveauer i organisationen der er interesseret i personlig udvikling på en spændende, berigende og effektiv måde.

Kursusindhold:
Hvordan får vi større personligt overskud til de ting, der er vigtige? Hvor finder vi vores energi? Hvordan håndterer vi stress? Time management og selvdisciplin er ikke nok. Personligt lederskab handler om "Energy Management" - at fokusere på de vigtigste områder i vores liv og tilføre energi, overskud og engagement. Formålet er at fokusere vores energi i de vigtige områder af vores liv og derigennem øge engagementet og nærvær i alt, hvad vi gør. Derved øger vi vores evne til at sige fra til de ting, der ikke er de væsentligste. Personligt lederskab handler om at give den bedste energi der, hvor det er vigtigst.

Personligt lederskab filosofien
Du lærer en praktisk tilgang til at arbejde med tre dimensioner af energi:

  • Forståelse af din hjerne og tanker
    Her øges din bevidsthed om hvordan hjerne processer informationer og hvordan du kan øge din adgang til de ubevidste lag i bevidstheden. Vi arbejder med øvelser, der giver større fokusering, overskud og klarhed.
  • Livsformål, værdier og autenticitet
    Kraften i vores energi kommer af at være i overensstemmelse med os selv. At vide, hvem vi er. Hvorfor vi gør tingene. Vi arbejder med, hvordan du kan skabe overensstemmelse mellem arbejdsliv og privatliv og dine personlige værdier.
  • Udvikling af handlingsplan
    Det skal blive til noget! Som afslutning på forløbet lærer du at bruge en enkel og meget effektiv grafisk planlægningsmodel kaldet Gameplan, så du på et A4 ark kan skabe et hurtigt overblik af din idé, projekt eller mål du sætter for dig selv eller andre.

Dit udbytte af kursus:
At deltagerne styrker evnen til selvledelse og få sat en klar retning i deres eget liv. At stifte bekendtskab med en række værktøjer som afdækker drømme og ønsker og som motiverer dig i dit Personlige Lederskab. Du vil blive mere bevidst om hvilke handlinger der bringer dig i din ønskede retning, og hvilke handlinger og vaner der hidtil har stået i vejen for din udvikling.

Underviser:
Kurset holdes af Fredi Falk Vogelius der er chefkonsulent i Komplement og Ba.Sc.E.E. Fredi er internationalt certificeret coach på professionelt niveau, er certificeret underviser i 7 Gode Vaner og har 29 års erfaring med udvikling af mennesker.

Har du spørgsmål?
Hvid du har spørgsmål om kursets indhold kan du kontakte: Fredi Falk Vogelius, tlf. 33 18 70 07, fvo@komplement.dk

Afbud:
Husk at melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage. Hvis afbuddet modtages senest fire arbejdsdage før afholdelsen, bliver deltagergebyret refunderet. At undlade at betale betragtes ikke som afbud!

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Mandag d. 04. marts 2013

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

175 kr.

Ekstern mødedeltager

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

25. februar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

996204


Arrangør

IEF-Fonden