Arrangement

Phantom of the Opera med middag - Det Ny Teater

Yes ! The Phantom of the Opera er tilbage. Et fantastisk gensyn med den ultimative musicaloplevelse af Andrew Lloyd Webber. Nyd denne lørdag aften med kulturforum. Vi har sikret orkester pladser : Række 7+8+9

København V

Lørdag d. 17. november 2018

Kl. 17:00 - 23:00

Fra 985 kr.

 

Beskrivelse

Dansk teaterhistories største publikumssucces og mest bekostelige og ekstravagante musical vender nu, på utallige opfordringer, tilbage til Det Ny Teater.

Lad dig forføre af den tidløse historie, den uforglemmelige musik og besættelsen, der aldrig ville dø.

Prolog:

Året er 1911, og der holdes auktion over indboet fra Pariseroperaen. Til stede er auktionarius, dragere og publikum der byder. Raoul, der nu er 70 år gammel og i kørestol, køber en plakat og en spilledåse. Idet auktionarius fremviser operahusets lysekrone, forklarer han, at denne er forbundet med legenden om Phantom i operaen. Med et lysglimt kastes publikum tilbage i tiden til dengang, Pariseroperaen havde sin storhedstid.

1. AKT foregår i Paris 1881

2. AKT Seks måneder senere

En romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. En vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer i operaens kælderkompleks, han forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine. Skyer intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hendes kærlighed gennem sin musik.

En ekstravagant opsætning, der byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og special effects set på en scene

Se eller gense den ultimative musical og oplev magien på Det Ny Teater, der er som skabt til The Phantom of the Opera.

Vi mødes kl. 17.00 i Teaterkælderen, hvor vi indleder aftenen med en 3 retters middag. Undervejs bliver der givet en kort introduktion til forestillingen.

Forestillingen starter kl. 20.00.

Inkluderet i prisen er billet, introduktion, 3 retters middag i Teaterkælderen.

Drikkevarer er for egen regning. Bemærk: afregning af drikkevarer sker bordvis, så medbring gerne kontanter, det vil gøre det nemmere.

Billetter er fremsendt pr. mail 25.10.2018. Hvis ikke du har modtaget billetter iht. beskrivelsen, så kontakt i god tid IDA for afklaring.

Kulturforums arrangør er Birgit Røbel

Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Det Ny Teater

Gammel Kongevej 29

1610 København V

Teaterkælderen


Hvornår

Lørdag d. 17. november 2018

Kl. 17:00 - 23:00


Pris

Ledig

985 kr.

Medlem

985 kr.

Seniormedlem

985 kr.

Studiemedlem

985 kr.

Tilmeldingsfrist

14. september 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

985 kr.

Arrangementsnr.

327295


Arrangør

KulturForum, IDA København