Webinar

Projektlederens drejebog - med filmen som metafor - Webinar

Online Arrangement

Mandag d. 13. maj 2013

Kl. 19:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Med filmen som metafor – sådan får du succes ved at fortælle den gode historie!

Ifølge Ask Agger følger projekter samme drejebog som klassiske Hollywood film med dramaturgi, arketyper o.s.v. For projektet og for dig som projektleder er det altafgørende, at det er den rigtige historie, der fortælles både internt mellem projektmedarbejderne og eksternt i organisationen. Myten om et projekt kan være afgørende for succes eller fiasko.´

Med afsæt i filmbranchens erfaringer og værktøjer får du inspiration til projektlederrollen. Du hører, hvordan du har den centrale rolle som ceremonimester, der har ansvar for at styre, hvilken historie, der skabes om projektet – og dig som projektleder. Det er afgørende, at du gør projektet vedkommende og vigtigt for den enkelte medarbejder, så medarbejderne bliver dine medspiller og arbejder hårdt for at få projektet i mål. Det kræver, at du er bevidst om din kommunikation.

Deltag i dette webinar og få en introduktion:
• til værktøjer fra dramaturgi og manuskriptfortælling, hvor vi ser på projektarbejdet som en dannelsesrejse i tolv trin.
• til den ceremonielle lederrolle og betydningen af sprog, ceremonier og hverdagens små ritualler.
• Inspiration og nye værktøjer, så du kan arbejde med udviklingsprocesser og din egen lederrolle.

Ask Agger er adm. direktør og leder af forandringsbureauet WorkzAsk. Ask Agger tager udgangspunkt i sine erfaringer fra en bred kreds af landets største virksomheder. Ask Agger er flittig foredragsholder og gæsteforelæser og han er fast blogger hos Mandag Morgen.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 13. maj 2013

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

26. juni 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

999


Ledige pladser

803


Arrangementsnr.

997440


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Young Professionals

 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.