Arrangement

Risikovurdering i praksis m. workshop

Dette arrangement giver dig både værktøjer til risikovurdering samt tips & tricks til levendegørelse af dokumentationen. Du vil høre om hvad kundens auditor leder efter, og om projektlederens koordinering med udstyrsleverandørerne, inden en kort workshop.

Kolding

Onsdag d. 02. marts 2016

Kl. 13:00 - 16:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

OBS nu med ekstra foredragsholder!

 

Risikovurdering bør gennemføres i alle fødevareproduktioner og hos producenter af udstyr til fødevareproduktion. Dette arrangement giver dig både et par værktøjer til risikovurdering samt tips & tricks til levendegørelse af dokumentationen for risikovurderingerne. En tidligere auditor for Danone giver et indblik i, hvad han som auditor ledte efter. Derudover fortæller en projektleder om et konkret samarbejde med udstyrsleverandører, i forhold til risikovurderinger, ved et større indkøb af nyt udstyr.

Derefter afholder vi en kort workshop. Til workshoppen forventes alle deltagere at medbringe et konkret eksempel på en risikovurdering, som kan diskuteres i gruppen. Grupperne dannes på forhånd ud fra virksomhedens primære område indenfor fødevareproduktion. Deltagere fra udstyrsproducenter vil, så vidt muligt, blive sat sammen med deltagere fra fødevareproduktioner, som bruger den type af udstyr.

Program

13:00 Velkomst og indledning - Astrid W. Tobiassen, Arla Foods Ingredients
13:10 Risikovurdering - hvorfor? - Claus Heggum, Landbrug & Fødevarer
13:35 Risikovurdering - metoder til hvordan - Lone Hansen, Bureau Veritas
14:00 Hvad leder auditor efter? - Jens Erik Maul, tidl. auditor Danone, nu SPX Flow Technology 
14:25 Pause
14:45 Konkret samarbejde med udstyrsleverandører om risikovurdering - Margit Mortensen, Arla Foods Ingredients
15:10 Workshop - sparring gruppevis om konkrete medbragte eksempler
15:50 Opsamling og afrunding - Astrid W. Tobiassen, Arla Foods Ingredients


Få tilsendt nyhedsbrev fra IDA Levnedsmiddelselskabet og bliv opdateret på vores mange tilbud om spændende arrangementer. TILMELD DIG NU

 

 

Praktisk Info

Hvor

Kolding Bibliotek

Slotssøvejen 4

6000 Kolding


Hvornår

Onsdag d. 02. marts 2016

Kl. 13:00 - 16:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Ledig

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Medlem

350 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.450 kr.

Tilmeldingsfrist

29. februar 2016 - kl. 23:30


Antal pladser

50


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

316940


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet