Arrangement

Rold Skov Adventure

OBS. Dette arrangement er flyttet til forårssemestret! Vi beklager ulejligheden.

Skørping

Søndag d. 04. oktober 2015

Kl. 14:00 - 17:00

Fra 125 kr.

 

Beskrivelse

Kom med på en anderledes og sjov tur med IDA event. Vi skal prøve kræfter med de tre udfordrende klatrepæle og High rope banen i 10 meters højde hos Rold Skov Adventure.

Den højeste klatrepæl er 30 meter høj, så det kræver både viljestyrke og mod at klatre til toppen. Dog er det anstrengelserne værd, når I ser den flotte udsigt over skoven og St. Øksø.

High rope banen er placeret mellem trækronerne, og I får sat både balance- og samarbejdsevner på prøve. I bliver iført klatresele og sikret med wirer, så sikkerheden vil være helt i top. På banen kommer I bl.a. til at gå over gyngende gangbroer, gå på line, passere klatrenet og tage en svævebane.

Vi glæder os til at se jer til en sjov og udfordrende tur i Rold Skov. I kan være med til arrangementet uanset fysisk form, da aktiviteterne er mest udfordrende mentalt. Alle kan være med!

Kørselskoordinering

Arrangementsstedet i Rold Skov ligger cirka 30 minutters kørsel fra Aalborg, så I kan selv køre derud, hvis I har adgang til en bil.

Ellers kan I tage IC-toget fra Aalborg St. til Skørping St. og gå de sidste to kilometer, hvilket tager cirka 40 minutter i alt. Vi mødes ved Rebildskovhusevej 7, 9520 Skørping. 

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Anne Sofie Bransager, tlf.: 23 74 23 38

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dkeller aau@ida.dk.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Rold Skov Adventure ApS

Rebildskovhusevej 7

9520 Skørping


Hvornår

Søndag d. 04. oktober 2015

Kl. 14:00 - 17:00


Pris

IDA Engineering Club

125 kr.

Studiemedlem

125 kr.

Tilmeldingsfrist

01. oktober 2015 - kl. 10:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

23


Arrangementsnr.

315282


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord