Arrangement

Shrek the Musical

Torsdag d. 11. april 2013

Kl. 19:30 - 22:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

SHREK – THE MUSICAL er en sjov og intelligent parodi på alle mulige kendte tegnefilms- og folkeeventyr, men som historien om den grønne trold og hans modvillige kærlighed til den smukke prinsesse udvikler sig, bliver det til sit helt eget eventyr. Uhyggeligt, rørende og meget, meget morsomt, som de allerbedste eventyr i verden. Midt imellem flotte pop-ballader, forrygende danseoptrin og sjove optrin vil publikum møde en skøn og romantisk kærlighedshistorie med bund og varme. Det er en magisk musical for barnlige sjæle i alle aldre.

Eventyret
Shrek, der lever lykkeligt - og helt alene - i sin store, grønne sump langt ude i skoven. En skønne dag er freden imidlertid forbi. Den onde  Lord Farquaad, der regerer i landet Duloc, har forbudt alt der er sjovt, og derfor også alle eventyr. Alle eventyrfigurer flygter derfor ud i den stinkende sump, hvor Shrek bor.  Shrek er dødtræt af denne invasion og gør alt hvad han kan, for at jage eventyrvæsenerne ud af sumpen igen. Shrek går til Lord Farquard og slår en handel af med ham. Farquard lover Shrek, at hvis han befrier den smukke prinsesse Fiona, der holdes fanget af en kæmpe ildsprudende drage, så får han sin elskede sump tilbage. Og så drager Shrek af sted med sin nye følgesvend Æslet.

Musicalens stjernecast
Niels Olsen, Martin Brygmann, Maria Lucia, Szhirley, Alexandre Willaume og Silas Holst står i spidsen for de mere end 30 medvirkende og det 10 mand store rockorkester. Det kommer ikke til at gå stille af.

Læs mere om musicalen på www. shrekmusical.dk

Mad & drikke inden musicalen
Glæd dig til at få en totaloplevelse hvor Forum bliver ombygget til et kæmpe Shrek-Univers med lounge-, bar- og spiseområder. Her har du mulighed for at varme op og komme i stemning til aftenens overdådige show. Du kan købe sund økologisk mad i Shreks Burgerværksted eller Fionas Grønne salat bar - men også få grønne popcorn, grønne flødeboller, grønne drinks…

Oplevelsen starter ved indgangen. Servering af mad starter kl. 17.45

Billetter
Tilmeldling er bindende.

Billetterne er kategori C - venstre balkon, se sal oversigt her: http://www.forumcopenhagen.dk/Files/bcfiler/Forum/Arrangementer%202013/Shrek/Forum%20Shrek%20saloversigt.pdf

Billetterne sendes hjem til deltagere, som vil modtage billetterne med posten  en uge inden forestillingen.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Forum Copenhagen

Julius Thomsens Plads 1


Hvornår

Torsdag d. 11. april 2013

Kl. 19:30 - 22:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Ledsager til medlem

230 kr.

Tilmeldingsfrist

25. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

75


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

996313


Arrangør

YngreForum, IDA København