Arrangement

Smagsgivende elementer i øl

Valby

Fredag d. 25. maj 2012

Kl. 19:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

 

Hvorfor smager en øl som den gør? De er jo i bund og grund alle lavet af: vand, malt, gær, humle og eventuelt andre krydderier  (og nogle gange bakterier). Men hvad giver ingredienserne af smagsnuancer og under hvilke forhold?

Med en akademisk håndværkers tilgang kikkes der på brygtraditioner og proces. Der vil være røverhistorier og en spændvidde fra traditionel brygkunst til moderne mikrobryg. En tour-de-force i smagsfulde og vidunderlige øl, med detaljeret neddykning i nogle af deres detaljer.

Men nu skal man jo ikke kun snakke om øl. Derfor vil der tages udgangspunkt i nogle smagsprøver på typiske, outrerede og ekstreme øl, så medbring eventyrlyst og et åbent sind. Da de fleste af øllene er ret stærke, frarådes det at planlægge at køre hjem bagefter.

Foredragsholderen Martin Pedersen er Datateknologiingeniør fra SDU og aktiv håndbrygger.

Han har vundet adskillige ølpriser for sit øl og haft øl med på Danske Ølentusiasters Ølmesse i flere år.

Pris: 100 kr. Deltagelse iht. IDAs regler

 

Tilmelding på www.ida.dk, moede@ida.dk  eller tlf. 33 18 48 18 – arrangement nr. 994262

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Valby Kulturhus

Valgårdsvej 4-8

2500 Valby


Hvornår

Fredag d. 25. maj 2012

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

100 kr.

Ekstern mødedeltager

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

23. maj 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

32


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

994262


Arrangør

IDA Kemi