Arrangement

Softwaretest – fra ”øv!” til ”yes!”

Kom og hør om hvordan moderne software test bliver sjovt, hvordan man kommer i gang, og hvordan værktøjer kan anvendes til software testen. Der fokuseres primært på unit- og intergrationstest. Teorien underbygges med en del praktiske eksempler.

Sønderborg

Tirsdag d. 07. april 2015

Kl. 16:00 - 18:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Tidlig og grundig softwaretest er en god investering i kvalitet og udviklingstid - når fejl findes tidligt, kan de rettes tidligt, og konsekvenserne af en fejl er derfor mindre end når de findes i accepttest eller i felten. Det er de fleste enige om. Alligevel vil mange udviklere helst udskyde eller helt undgå softwaretest, og det er ærgerligt, for softwaretest kan sagtens være en inspirerende, bekræftende og en værdifuld del af et udviklingsforløb. Så hvordan bliver softwaretest sjovt? Hvordan kommer man i gang? Hvad får jeg ud af det, og hvilke krav stiller det til min software?

Foredraget vil fokusere vil på, hvordan man kommer i gang med de grundlæggende testaktiviteter, primært unit- og integrationstests. Foredraget vil behandle emner som grundlæggende test-teori, fordele, ulemper og praktiske grænser for test, design for testability, test og isolation frameworks, continuous integration og tests i udviklingsprocessen, alt sammen med fokus på at give tilhørende praktisk take-home viden om tests. Teorien vil være underbygget med masser af praktiske eksempler i C# (NUnit, dotCover), C++ (Google Test, Google Mock) og sproguafhængige værktøjer (Jenkins).

Gratis arrangement.

Foredragsholder: Troels Fedder Jensen, der er lektor på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet. Troels underviser bl.a. i softwaretest og anvender

 

 

Praktisk Info

Hvor

Alsion

Alsion 2

6400 Sønderborg

M201


Hvornår

Tirsdag d. 07. april 2015

Kl. 16:00 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

05. april 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

20


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

313584


Arrangør

Sønderjylland Afdeling, IDA Syd