Arrangement

Spændende formiddag i selskab med Enneagrammet

Den Excellente leder skifter gear og lederstil efter behov. Alle ledere har styrker og udfordringer, de tre vigtigste discipliner indenfor ledelse er operationel, strategisk og relationel ledelse. Inklusiv fuld CoreProfile analyse til en værdi af 695 kr!

Middelfart

Lørdag d. 07. marts 2015

Kl. 08:00 - 13:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Den Excellente leder skifter gear og lederstil efter behov.
Alle ledere har styrker og udfordringer, de tre vigtigste discipliner indenfor ledelse er operationel, strategisk og relationel ledelse. Din force ligger helt sikkert i en af de tre, så har du sikkert også evnen for en af de andre også, men hvor er det, at skoen trykker, og hvor er din primære faldgrube.

Med oplægget/workshoppen får du indsigt i, hvordan du kan bruge psykologiske værktøjer til at sikre, at dit budskab rammer alle dine medarbejderes motivation. Du vil straks efter tilmeldingsfristen modtage adgang til en fuld CoreProfile™ (værdi 695 kr. + moms).

Du får muligheden for at gennemarbejde din egen lederstil gennem et kernekvadranten (Daniel Offman), hvor du ser på dine kernekvaliteter, og hvordan disse, hvis du overforbruger dem, bliver til faldgruber, hvor dine ansatte og kolleger let opfatter det som uhensigtsmæssigheder. Hvordan du let kan kompensere for disse. Vi ser også på, hvilke adfærdsmønstre fra kolleger og ansatte, der får det værste frem i dig, og hvordan du møder denne adfærd så godt som muligt, samt hvordan du adfærdskorrigerer på en motiverende måde, og dermed får medarbejdernes styrker og talenter endnu mere.

Du vil også på arrangementet få en overordnet gennemgang af de 9 Enneagramtyper. 

Vi håber du har lyst til at deltage i den efterfølgende frokost, hvor IDA Lederforum Syd er vært. Venligst lav tilvalg, således at vi kan bestille det rette antal kuverter.

 

Praktisk Info

Hvor

HUSET - Middelfart

Hindsgavl Allé 2

5500 Middelfart


Hvornår

Lørdag d. 07. marts 2015

Kl. 08:00 - 13:00


Pris

Studiemedlem

50 kr.

Firmamedlem

150 kr.

Medlem af arrangør

150 kr.

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

550 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

650 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.650 kr.

Tilmeldingsfrist

26. februar 2015 - kl. 01:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

24


Tilvalg

Frokost

0 kr.

Arrangementsnr.

313225


Arrangør

IDA Lederforum Syddanmark