Arrangement

Spisning på Flammen og Monty Pythons Spamalot

Tag med IDA til en hyggelig aften på Flammen efterfulgt af en tur på Odense teater

Odense C

Tirsdag d. 12. maj 2015

Kl. 17:00 - 22:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Traditionen tro inviterer IDA på en hyggelig aften, med spisning på flammen, efterfulgt af en tur i teateret. 

Aftenen starter kl. 17 på Restaurant Flammen, Kongensgade 66-68, hvor der er kød ad libitum i deres lækre buffet. Drikkevarer er på egen regning.

Kl. 19. går vi i samlet flok mod Odense Teater, hvor vi denne gang skal se deres fortolkning af Mothy Python i stykket "Mothy Pythons Spamalot".

MONTY PYTHONS SPAMALOT

Musical kærligt stjålet fra filmen MONTY PYTHON OG DE SKØRE RIDDERE

SPAMALOT er en vanvittigt gakket musicalkomedie bygget over Monty Pythons kultfilm MONTY PYTHON OG DE SKØRE RIDDERE og guldkorn fra Monty Pythons øvrige bagkatalog - ligesom der legesygt er hentet inspiration fra andre musicals. 

Musicalen tager udgangspunkt i myten om Kong Arthur og ridderne om det runde bord. Arthur og hans mere eller mindre modige riddere kaster sig ud i jagten på den hellige gral med mudder, blod og overnaturlige væsner. Der er gåder, der skal gættes, og hårde kampe, der skal kæmpes. Med sig har de deres imaginære heste og en væbner, der med to kokosnødder sørger for den helt rigtige lyd af hestehove.

På den farlige færd møder de nogenlunde modige riddere dræberkaniner, ridderne der siger NI, The Lady of the Lake, de altid irriterende franskmænd og mange flere skønne Monty Python-figurer. 

Uanset hvor meget modgang ridderne møder, er det aldrig så slemt, at de ikke lige kan bryde ud i en glad sang: “Always look on the bright side of life”.

Monty Python betragtes som humorpionerer med tv-serien MONTY PYTHON’S FLYING CIRCUS, som først blev sendt på BBC, og siden er blevet grinet af i hele verden.

OBS. Pladserne er på 2. balkon, hvilket er deres billigste gruppering, der kan derfor være en risiko for ikke at have optimalt udsyn.

TILVALG: Rundvisning på Odense teater. Til de der kunne tænke sig at komme bag kulisserne og se hvordan scenen er sat op, har i mulighed for at komme på en rundvisning på Odense Teater fra 16-17. Tilvalget er gratis, og vi mødes ved Billetkontoret ved Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C.

Hvis I har nogle spørgsmål til arrangementet kan I kontakte Lise Lolle Christensen på mail lise@stud.ida.dk
 

Praktisk Info

Hvor

Restaurant Flammen

Kongensgade 66-68

5000 Odense C


Hvornår

Tirsdag d. 12. maj 2015

Kl. 17:00 - 22:30


Pris

Studiemedlem

175 kr.

Ledig

275 kr.

Medlem

275 kr.

Seniormedlem

275 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

300 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.300 kr.

Tilmeldingsfrist

08. maj 2015 - kl. 02:00


Antal pladser

48


Ledige pladser

2


Tilvalg

Rundvisning på Odense Teater kl. 16 - 17

0 kr.

Ledsager

300 kr.

Arrangementsnr.

313224


Arrangør

Ungdomsudvalg, IDA Fyn