Arrangement

Ta´ dig selv med på arbejde med positiv psykologi

Vi har i mange år talt om stress – kurset her ”vender mønten” og ser på, hvad der får os til at trives

Onsdag d. 28. oktober 2015

Kl. 17:00 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

Ta´ dig selv med på arbejde med positiv psykologi er et kursus/foredrag om de nyeste strømninger indenfor positiv psykologi. Den positive psykologi er et forskningsbaseret emne fælleskab inden for psykologien, der fokuserer på menneskets psykologiske meningsfulde, fremtidsorienterede ressourcer og styrker.

Den positive psykologi er altså evidens baseret og er ikke noget ”pop-smart”. Den handler ikke om at gå og være ”lalle-glad”. Indenfor den positive psykologi er man ganske bestemt glad for de mange kritiske ingeniører og cand. scient´er – bare de er det på en konstruktiv måde. Hvem har lyst til at bevæge sig ud på Storebæltsbroen, hvis de statiske beregninger blot bygger på den gode, positive fornemmelse?

Kurset giver værktøjer til at finde ind til ild-sjælen, dine drivers og psykologiske styrker – som du så efterfølgende kan arbejde bevidst på at udrulle i dine opgaver.

Du får endvidere en introduktion til begrebet FLOW, opbygning af psykologisk kapital og du får  præsenteret ”Lykke-formlen” og den nyeste forskning indenfor trivsel: PERMA-modellen.

Før deltagelse bedes deltagerne, for at optimere udbyttet, tage Styrketestenwww.ida.dk  Det er gratis at tage denne test og resultatet kan medbringes på kursusdagen. Det skal understreges, at gennemgangen af styrketesten bliver holdt på det generelle niveau.

Endelig kan i øvrigt nævnes, at kurset tematiserer ”det hele liv” og ikke kun arbejdslivet, du har sikkert opdaget at de tre livsdomæner (arbejds-, familie og fritidsliv) hænger sammen :O)

Vi har i mange år talt om stress – kurset her ”vender mønten” og ser på, hvad der får os til at trives.
Lyder det interessant og til at være noget for dig? Så tilmeld dig – du er nemlig inviteret!
Underviser Cand. mag Kim Knudsen, karriererådgiver i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA)

IDA er undervejs vært ved en let forplejning, vand/øl, frugt samt kaffe/the

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 28. oktober 2015

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

21. oktober 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

315440


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord