Arrangement

Ta' dig selv med på arbejde med positiv psykologi - man yder bedst når man nyder

Herning

Torsdag d. 23. maj 2013

Kl. 18:00 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Program:
Kl. 18.0 - 18.30 Spisning
Kl. 18.30 - 21.30 Kursus inkl. pauser ved Kim Knudsen, IDA

Ta´ dig selv med på arbejde med positiv psykologi – Man yder bedst, når man nyder...

Ta´ dig selv med på arbejde med positiv psykologi er et kursus/foredrag om de nyeste strømninger indenfor positiv psykologi. Den positive psykologi er et forskningsbaseret emne fælleskab inden for psykologien, der fokuserer på menneskets psykologiske meningsfulde, fremtidsorienterede ressourcer og styrker.

Den positive psykologi er altså evidens baseret og er ikke noget ”pop-smart” og det handler ikke om at gå og være ”lalle-glad” og tænke positivt – hele tiden. Indenfor den positive psykologi er man ganske bestemt glad for de mange kritiske ingeniører – bare de er det på en konstruktiv måde. Hvem har lyst til at bevæge sig ud på Storebæltsbroen, hvis de statiske beregninger blot bygger på den gode, positive fornemmelse?

Kurset giver værktøjer til at finde ind til ild-sjælen, dine drivers og psykologiske styrker – som du så efterfølgende kan arbejde bevidst på at udrulle i dine opgaver, - hvis du altså ikke allerede gør det. Du får endvidere en introduktion til begrebet FLOW, opbygning af psykologisk kapital og du får  præsenteret ”Lykke-formlen” og den nyeste forskning indenfor trivsel: PERMA-modellen.

Før deltagelse kan deltagerne, for at optimere udbyttet, tage Styrketesten på www.ida.dk  Det er gratis at tage denne test og resultatet kan medbringes på kursusdagen. Det skal understreges, at gennemgangen af styrketesten bliver holdt på det generelle niveau.

Endelig kan i øvrigt nævnes, at kurset tematiserer ”det hele liv” og ikke kun arbejdslivet, du har sikkert opdaget at de tre livsdomæner hænger sammen :O)

Lyder det interessant og til at være noget for dig? Så tilmeld dig – du er nemlig inviteret!

Underviser: Cand. mag Kim Knudsen, chefkonsulent i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA)

Pris: IDA Medlemmer kr. 75,-. Ledsager kr. 150,-.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Aarhus University, AU Herning

Birk Centerpark 15

7400 Herning


Hvornår

Torsdag d. 23. maj 2013

Kl. 18:00 - 21:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Ledsager til medlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

21. maj 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

31


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

997302


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Vestjylland