Arrangement

Teater Nordkrafts: Eksil

Aalborg

Fredag d. 08. marts 2013

Kl. 17:45 - 22:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse


Første del af dramatiseringen af Jakobs Ejersbos Afrikatrilogi.

Hvad gør vi ved Afrika? Hvad gør Afrika ved os? En historie om kærlighed og svigt, gode viljer og kynisme i en globaliseret verden. En dokumentarisk rejse ind i Jakob Ejersbos univers.
Samantha er en engelsk teenager, der er vokset op i Tanzania. Hendes far, tidligere britisk jægersoldat, lever af at være lejesoldat i borgerkrige rundt omkring i Afrika, mens hendes mor drikker rigeligt med gin/tonic på terassen.
Samantha er en hård hund på den internationale kostskole i Moshi, men inde bag facaden er hun en usikker og skrøbelig pige. Da hun møder voksenverdenen gennem en forelskelse i en ældre mand, og hendes fars forretninger begynder at gå dårligt, kastes hun ud i en kamp mod ensomheden og for en plads i det Tanzania, som hun elsker.

Med to store forestillinger og et skuespillerhold fra Danmark og Sydafrika satser Teater Nordkraft på at EKSIL/LIBERTY bliver en af de største scenekunstbegivenheder i Danmark i 2013. Anden del- LIBERTY - har premiere i efteråret 2013.
Eksil opføres desuden i samarbejde med Images Fesitval 2013 -Occupy Utopia i august/september i Aalborg, Aarhus og København.

Forestillingen er støttet af: Bikubenfonden, Det Obelske Familiefond, Kunstrådet, Spar Nord Fonden, Konsul George Jorck og hustru Emma Jorcks Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Sydbank Fonden.

Vi mødes kl. 17.45 hos Kniv og Gaffel til billetudlevering og en 2 retters menu.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager.

Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende.

Pris med menu inkl. 2 glas vin er pr. person 210 kr.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Restaurant Kniv og Gaffel

Maren Turisgade 10

9000 Aalborg


Hvornår

Fredag d. 08. marts 2013

Kl. 17:45 - 22:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

210 kr.

Medlem

210 kr.

Seniormedlem

210 kr.

Studiemedlem

210 kr.

Ledsager til medlem

210 kr.

Tilmeldingsfrist

14. februar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

22


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

996461


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord