Arrangement

TRÆK VEJRET - UNDGÅ STRESS OG BLIV SUNDERE

De fleste af os tror, at vi trækker vejret fint - vi overlever jo, men hvor godt overlever vi? Start med at trække vejret dybt fem gange om dagen - og du vil mærke en forskel. En bedre vejrtrækning gør dig sundere, mindre stresset!

Viborg

Torsdag d. 18. september 2014

Kl. 16:00 - 18:30

Gratis

 

Beskrivelse

De fleste af os tror, at vi trækker vejret fint - vi overlever jo, men hvor godt overlever vi?


Start med at trække vejret dybt fem gange om dagen - og du vil mærke en forskel. En bedre vejrtrækning gør dig sundere, mindre stresset og giver mere energi nu og her!

Lotte Paarup er fysioterapeut og åndedrætsekspert og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop. Hendes hjertebarn er træning af åndedrættet.

Foredraget handler om åndedrættets enorme betydning for mennesket både fysisk og mentalt. Du lærer dit eget åndedræt bedre at kende - sammen med øvelser du med det samme kan bruge. Få mere ud af dit arbejds- og privatliv. Vær bevidst om åndedrættet og være mere tilstede i nuet, bliv mindre stresset og meget sundere!

90 % af din energi kommer fra åndedrættet. Måske trækker du ikke vejret optimalt, og dette er netop den vigtigste kilde til træthed, uoplagthed, manglende overskud osv. Et godt åndedræt betyder meget mere for din sundhed, end du måske er klar over. Det er vigtigt at motionere kroppen, men det er mindst lige så vigtigt at motionere åndedrættet.

Det gælder ikke om at trække vejret mere, men at gøre det bedre!
 

 

Praktisk Info

Hvor

VIA University College

Prinsens Alle 2

8800 Viborg


Hvornår

Torsdag d. 18. september 2014

Kl. 16:00 - 18:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

14. september 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

119


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

310736


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland