Arrangement

Træn din mentale styrke!

I et moderne arbejdsliv med mange omstillinger er pres og stress uundgåeligt. På denne workshop får du konkrete værktøjer til at tackle pres og stress, så du kan optimere dine præstationer og din trivsel i arbejdslivet.

København V

Tirsdag d. 30. oktober 2018

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Når vi mennesker oplever, at noget i vores liv er meget værdifuldt, medfølger der ofte en naturlig bekymring over, om vi kan leve op til vores ambitioner – og det kræver en god portion mental styrke at håndtere dette pres. Man søger den perfekte forening af arbejde og privatliv, men ender med dårlig samvittighed og følelsen af utilstrækkelighed på det ene eller begge områder.

Vi arbejder med, hvad der skal til for at håndtere pres som leder eller medarbejder, og hvordan du med mentale redskaber kan skabe trivsel, ro og fokus i en travl hverdag med mange forandringer.•

På workshoppen får du

  • Mentale redskaber til at sikre trivsel og fokus i en travl hverdag med mange forandringer
  • Styrket din evne til at håndtere pres som leder eller medarbejder

Praktisk
Workshoppen varer ca. 3 timer inkl. pause med sandwich.

Underviseren
Carsten Hvid Larsen er chefkonsulent i Incento med fokus på psykologi og talentudvikling. Han har igennem de sidste 10 år arbejdet som leder og som organisations- og udviklingskonsulent for højtydende teams i erhvervslivet og sportens verden. Carsten har bl.a. trænet individer og teams i at løse opgaver under maksimalt pres med udgangspunkt i coaching, mindfulness og mental styrke. Til daglig løser Carsten Hvid Larsen opgaver inden for organisationsudvikling, leder- og teamudvikling, coaching samt professionel kommunikation.

OBS: Dette arrangement er flyttet fra den 05-09-2018 til den 30-10-2018.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 30. oktober 2018

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Firmamedlem

50 kr.

Medlem af arrangør

50 kr.

Ledig

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

500 kr.

Tilmeldingsfrist

25. oktober 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

31


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

500 kr.

Arrangementsnr.

328162


Arrangør

IDA Proces