Arrangement

Vild med dans

Aalborg

Søndag d. 28. april 2013

Kl. 16:30 - 17:20

Gratis

 

Beskrivelse

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

 

Dans er sjovt, udfordrende, giver sved på panden og smil på læben!

 

Igennem 4 søndage i april vil du opnå musikkendskab og en evne til at bruge dansen "når man er ude".  Du vil lære grundtrinene inden for danse som vals, quickstep og cha cha cha.

 

Har du lyst til at lære hvordan træbenet  skal svinges, så tag din kæreste, kone, mand, eller kammerat under armen og meld Jertil inden det er for sent, også selv om denne ikke måtte være medlem af IDA! Dette gøres ved at tilmelde dig selv samt en ledsager. 

 

Obs. Husk skiftesko - og til pigerne; om de flade eller ej, er helt op til dig selv :)

 

Ved tilmelding af ledsager med en deltager antages det, at disse udgør et par. Såfremt dette ikke er tilfældet, eller i tilfælde af øvrige ønsker om par kan der rettes henvendelse til Trine Breum på tbreum09@student.aau.dk

 

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

 

Praktisk Info

Hvor

House of Dance

Vesterbro 21D

9000 Aalborg


Hvornår

Søndag d. 28. april 2013

Kl. 16:30 - 17:20


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

28. april 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

8


Arrangementsnr.

997469


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord