Arrangement

Vind i sejlene med god kommunikation og samarbejde

Lær at sejle en Matchrace båd på 3 timer, imens du træner god kommunikation og samarbejde og netværker med IDA Lederforum MIDT/VEST. Det kræver INGEN forkundskab til sejlads!

Skødstrup

Tirsdag d. 02. juni 2015

Kl. 15:00 - 19:00

Fra 750 kr.

 

Beskrivelse

For at sejle en Matchracebåd optimalt, er det nødvendigt at kunne samarbejde og kommunikere klart og tydeligt. Du kan derfor træne dine lederevner på denne sommer eftermiddag på vandet.

Efter introduktionen til båden, der gives af en af DKsejlsports uddannede instruktører, skal båden bemandes. I bestemmer selv positioner om bord, og hvem der skal udføre hvad. I skal nå frem til det optimale set-up, ud fra holdets kompetencer.

Når træningsperioden er slut, skal holdene testes. Det gør vi ved at sejle kapsejlads mod hinanden på en udlagt kapsejladsbane. Samme bane som bliver brugt til OL og VM. Her er det vigtigt at lægge en strategi og taktik, samt have fokus både internt og eksternt.

Du bliver klogere på dine egne og dine IDA kollegers kommunikative evner og reaktionsmønstre i, til tider, hektiske situationer. Du er ude af din normale komfortzone og væk fra det miljø du normalt indgår i på arbejdspladsen. Grænser rykkes; stærke og svage sider fremhæves og samarbejdsevner er i højsædet. Resultatet af holdets anstrengelser evalueres ved dagens præmieoverrækkelse.

Efterfølgende serverer SalonSalon www.salonsalon.dk en skøn sommer ret bestående af braisseret spoleben med Bbq-sauce, knuste kartofler, popcornstøv og majssaute, samt hjemmebagt brød med aioli. Hertil isvand og enten 1 stor kold øl, 1 glas vin eller 1 sodavand. Kontakt selv SalonSalon 2 dage inden ved allergi eller lignende.

Den officielle del af arrangementet slutter kl. 19. Herefter kan man vælge at fortsætte netværksdelen på en skøn juni aften ved vandet.

Om DKsejlsport:

Med daglig base i Kaløvig Bådelaug, afholder DKsejlsport matchrace-sejlads som teambuilding for virksomheder, netværksgrupper og andre der har brug for et værdifuldt og energisk indslag i hverdagen.

DKsejlsport er repræsenteret af nogle af landets bedste sejlere, der fungerer som professionelle engagerede instruktører. Tidligere Europamester i matchrace Søren Tønder, står for den daglige ledelse.

Med Danmarks største erfaring i virksomhedsarrangementer til vands, sikrer vi et gennemtestet produkt med sikkerheden i top. En unik og for mange enestående oplevelse.

Brug kapsejladsbådene som et værktøj i forbindelse med ledelse, samarbejde, udvikling, produktlancering, kommunikation og strategi. Læs mere på http://dksejlsport.dk/

Om Søren Tønder:

- 2 gange vinder af Americas Cup - Oracle Team USA's RC44 båd

- Nations Cup Grand Final, sølv

- EM, Guld og sølv

- NM Guld

- 3 x DM Guld

Praktik:

Sted: Restaurant SalonSalon & Kaløvig Bådelaug, Åstrup Strandvej 68A, 8541 Skødstrup 
Tid: Tirsdag d. 2 juni 2015 kl. 15-19 (kom i god tid – vi starter kl. 15 præcis)
Tilmeldingsfrist: tirsdag d. 18 maj (vi har et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes)

Tilmelding er bindende af hensyn til løbende booking af både. Skulle du blive forhindret, så prøv selv at afsætte din plads til en anden og kontakt Lise på tlf. 22234302 med det nye navn.

Kurset arrangeres Af IDA Lederforum Midtjylland. Medlemskab af IDA Lederforum er gratis for IDA medlemmer. Du kan finde mere information og oprette medlemskab på IDAs website.

Pris: Kr. 750,- for medlemmer af IDA Lederforum, kr. 950,- for andre IDA medlemmer. Eksterne til IDA betaler normalprisen (uden IDA tilskud og uden IDA rabat som samlet er 1500kr). Prisen inkluderer et kort oplæg om kommunkation og samarbejde, 3 timers sejlads, et lækkert måltid hos Salon Salon med isvand og et glas vin, en øl eller sodavand til.

Har du spørgsmål inden tilmelding kontakt da: Lise Grevenkop-Castenskiold fra bestyrelsen i IDA Lederforum Midt/Vest på tlf. 22234302. 

#god ledelse #networking #teambuilding #strategi #sejlads #sol #kommunikation #samarbejde 

 

Praktisk Info

Hvor

Restaurant SalonSalon

Åstrup Strandvej 68A Kaløvig Bådelaug

8541 Skødstrup


Hvornår

Tirsdag d. 02. juni 2015

Kl. 15:00 - 19:00


Pris

Medlem af arrangør

750 kr.

Ledig

950 kr.

Medlem

950 kr.

Seniormedlem

950 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

1.500 kr.

Firmamedlem

1.500 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

3.500 kr.

Tilmeldingsfrist

29. maj 2015 - kl. 22:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

25


Arrangementsnr.

314261


Arrangør

IDA Lederforum Midt/Vest