Arrangement

Virtual Reality - nu og som afgørende faktor i fremtiden

Hvorfor investerer nogle af verdens største virksomheder milliarder i en brille, der mest af alt virker som en gimmick? Hvordan vil VR udfylde et tomrum i vores liv og gøre os lykkeligere end nogensinde? Oplev fremtidens VR på kun 2 timer med Jesper Roy

Kolding

Torsdag d. 27. september 2018

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Virtuel Reality (VR) kan virke som skabt for børn og barnlige sjæle - og det er det såmænd også. Men siden VR så dagens lys, har anvendelsesmulighederne taget et kvantespring, og i dag finder du VR over alt – også på velfærdsområdet.

Jesper Roy, grundlægger af VR-virksomheden ”TakeawalkVR”, har det sidste halvandet år givet VR-oplevelser til ældre og mennesker med sociale og psykiske udfordringer. Jesper Roy har de sidste 10 år arbejdet med visualisering, og har været firstmover på en lang række områder, bl.a. 3D-visualisering, VR til byggebranchen og VR i al almindelighed. Hvordan VR anvendes nu og 10 år ud i fremtiden, vil blive besvaret af Jesper, hvor underholdning, provokation og grænseoverskridende forestillinger vil være fundamentet i et 2 timers inspirerende foredrag. Læs mere om VR til ældre

Et er, hvad man kan med VR, et andet er hvad man bør. Når det kommer til velfærdsteknologi, er etik og moral store emner lige nu. Men i takt med en ny generation kommer til, vil virtuelle universer blive mere og mere acceptabelt. Hvornår er det OK at børn ser VR? Hvornår er det OK at demente ser VR? Må man være længere tid i en VR-verden end i den rigtige verden? Og kan vi egentlig bare leve livet gennem VR-briller – og hvem skal bestemme om det er OK?

Til dette foredrag vil Jesper giver et indblik i, hvordan VR-teknologien bliver altafgørende for vores fremtid. For uanset om vi vil det eller ej, så vil en virtuel verden være tillokkende for alle - og noget vi alle med tiden vil blive en naturlig del af.

ALLE KAN VÆRE MED: Arrangementet er åbent for alle, og deltagelse er gratis. Du skal have en brugerprofil hos IDA Universe for at kunne deltage. Brugerprofilen kan du oprette HER

PROGRAM

(Ændringer kan forekomme)
Kl.17:00 – 18:00: Foredrag om nutidens og fremtiden VR
Kl.18:00 – 18:30: Pause. IDA byder på vand og sandwich. Mulighed for at få en snak med Jesper Roy
Kl.18:30 – 19:00: Debat

NB. No-show-gebyr. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ”no show fee” svarende til 250 kr for dette arrangement.

Videregivelse af personoplysninger til Takeawalk

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til Takeawalk, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

 

Praktisk Info

Hvor

Den Gyldne Hane

Christian 4 vej 23

6000 Kolding


Hvornår

Torsdag d. 27. september 2018

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

24. september 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

32


Arrangementsnr.

328421


Arrangør

Elektroteknisk Gruppe, IDA Syd


Medarrangører

Faggruppen for Udvikling af Human Relations, IDA Syd

IDA Elteknik

IDA Fyn

IDA Sundhedsteknologi

IDA Syd

Seniorudvalg, IDA Syd