Arrangement

Young Professionals Ambassadør Kick-Off

IDA Young Professionals holder hvert år mange faglige arrangementer - Kom og bidrag med dine ideer, og være med til at udvikle de næste spændende og karriereudviklende arrangementer! Der er lækker mad hele dagen!

København V

Lørdag d. 16. maj 2015

Kl. 10:00 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

IDA Young Professionals inviterer endnu engang medlemmerne indenfor til en højintensiv workshop, hvor der skal udvikles på netværket!

Denne gang er fokus at udvikle de næste top relevante, karriereudviklende og nytænkende arrangementer i IDA Young Professionals.

Vi har hos IDA Young Professionals en enestående chance for at udvikle netop lige de arrangementer der er relevante for os, og dermed præge vores personlige, eller faglige udvikling i lige den retning vi ønsker.

Til workshoppen vil IDA Young Professionals også introducere det nyeste koncept - YP Ambassadør.

YP Ambassadør er rollen til dig, som gerne vil have et længere samarbejde med IDA Young Professionals, om at udvikle arrangementer.

Så deltag i denne workshop, hvis du vil være med til at udvikle de næste arrangementer i samarbejde med IDA Young Professionals, og høre om mulighederne som Young Professionals ambassadør.

Der vil være morgenmad kl 10.00 og selve workshoppen starter kl 10.30. Derudover vil der være forplejninger under hele workshoppen og aftensmad efter workshoppen.

Arrangementet er kun for IDA Young Professionals medlemmer. Er du ikke medlem af netværket, kan du sende en mail til csn@ida.dk og melde dig ind. Medlemskabet er gratis for IDA medlemmer. 

 

Eventuelle spørgsmål angående arrangementet rettes til:

IDA Young Professionals

Jakob Hildebrandt Andersen

Tlf.: 60515210

e-mail: Jak.Hildebrandt@gmail.com

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Republikken

Vesterbrogade 26

1620 København V


Hvornår

Lørdag d. 16. maj 2015

Kl. 10:00 - 17:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

15. maj 2015 - kl. 15:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

29


Arrangementsnr.

314368


Arrangør

IDA Young Professionals