Webinar

Ældning af plast

Få mere viden om hvad der sker når plast ældes, hvilke problemer det kan medføre for dit produkt og hvordan du undgår det.

Online

Torsdag d. 10. december 2020

Kl. 13:00 - 14:00

Gratis

De fleste producenter af plastprodukter eller -komponenter, har oplevet udfordringer med plast, der ældes og de ændrede egenskaber det ofte medfører. Dette kan have betydning for både holdbarhed og sikkerhed ved dit produkt, samt at det giver kundereklamationer. 

Til webinaret får du konkrete eksempler på ældningsproblematikker af plastprodukter, ligesom vi kigger på de forskellige faktorer og ældningsmekanismer, som fx termisk, UV, fugt og temperatur, oxidation, kontakt med metaller mv. 

Vi skal derudover gennemgå hvordan accelereret ældning kan anvendes til at sikre, at dit produkt lever op til kravene i forhold til miljø mv. Vi ser på de forskellige typer af udstyr, herunder Xenon-Arc Weather-Ometer, temperatur og klimakammer, samt de relevante analyser. 

Målgruppe
Webinaret er relevant for dig, der arbejder med kvalitetskontrol, produktkvalitet og lign. inden for plast. 

Møde dine værter
Leif Rasmussen er specialist i plast og kompositter og har arbejdet med området i mere end 20 år. Leif har erfaring fra F&U projekter inden for plastgenbrug. 
Jonas Greibe Hansen er polymerspecialist, og står for at analysere polymerprodukter efter ældningstest. Herved kan vi estimere levetiden af produkterne.


Webinaret er udbudt af FORCE Technology i samarbejde med IDA Polymer.

Du tilmelder dig direkte til FORCE Technology, men IDA får, som medarrangør, adgang til deltagerlisten efterfølgende til statistisk brug. 

Hvor

Online


Hvornår

Torsdag d. 10. december 2020

Kl. 13:00 - 14:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

150


Ledige pladser

17

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

338631


Arrangør

IDA Polymer


Medarrangører

Kurser for studerende