Arrangement

Bådteater: Annas verden

Det flydende teater på Furesøen med mulighed for efterfølgende middag

Sofienholm, Kongens Lyngby

Onsdag d. 05. august 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 150 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Hvad skal der ske
Vi skal se teaterstykket Annas Verden. Det skulle have været i en turbåd midt ude på Furesøen, men pga. Corona vil det i stedet forgå i parken på Sophienholm. Teatret skriver: "Det flydende teater, forestillingen spiller ikke på Furesøen, vi må ikke sidde så tæt, så Anna`s verden spiller i stedet i parken på Sofienholm, samme koncept hvor vi sidder på begge sider af skuespillerne, nøjagtig som på båden, men med god afstand os." Man kan tilvælge spisning efterfølgende på Nybro kro. Men igen pga. Corona, er der kun 50 midagspladser - så først til mølle.

HANDLINGEN I ANNAS VERDEN
Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige af, og som får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet. Hjemme hos Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv.

Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Privat og arbejdsmæssigt er hendes og Michaels forhold idyllisk. De er ligeværdige, fascinerede af hinanden og i takt med, at Annas åbenlyse talent for at male har foldet sig ud, er deres forhold kun blevet styrket. Men det er ikke let at forene den klassiske moder- og hustrurolle med et liv som bohemekunstner. Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg og ikke mindst fravalg i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner. På den måde peger kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher på ét af vor tids store køns- og identitetsspørgsmål: Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge – og hvad er konsekvenserne?

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark.

HVEM MEDVIRKER I ANNAS VERDEN

Medvirkende: Julie Riis, Luise Skov, Pelle Nordhøj Kann + Nanna-Karina Schleimann
Instruktør: Jennifer Vedsted
Dramatiker: Julie Petrine Glargaard
Scenograf: Sir Grand Lear
Komponist: Nanna-Karina Schleimann
Kreativ producent: Christine Worre Kann
Idé & koncept: Det Flydende Teater

HVAD ER DET FOR ET TEATER DER STÅR FOR OPFØRELSEN

Teatergrad er Københavns og hele Danmarks byrumsteater; et moderne tilgængeligt teater, der er opsøgende og i kontakt med hele samfundet. Vi har forladt teaterinstitutionens lukkede bygninger, indtaget byen som scene og opsøger publikum dér, hvor de er. Danmark har et væld af spændende byrum, der byder på æstetiske medfortællinger for borgerne, der vil møde levende kunst på moderne og nutidige præmisser. For Teatergrad skal moderne kunst være nærværende og rørende på det nutidige samfunds præmisser.

Skabelsen af forestillinger er for Teatergrad en løbende udviklingsproces. Den gode kunstneriske idé til en forestilling kan ikke stå alene. Forestillingerne skal være aktuelle, de skal passe i et relevant byrum, og så skal de ikke mindst være vigtige og betydningsfulde for publikum. Vi arbejder konstant med, hvordan vi kan inddrage byens rum bedst muligt, og hvordan vi kan inddrage publikum som medskabende fra starten af processen.

Middag (tilvalg)
Vi skal efter teateret spise middag sammen på Nybro kro. Husk at vælge dette til, hvis du vil deltage i den fælles middag. Vi skal have helstegt oksefilet med pebersovs.

Prisen for middag er inkl. mad og drikkevarer. Menuen kan ændres!

Tidsplan
Teater: 17:00 - 18:20
Middag: 18:30 - 20:00
Alle tider er ca-tider.

Arrangør: Jens R. Rasmussen, 24 40 87 22

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Sofienholm

Nybrovej 401

2800 Kongens Lyngby

Parken


Hvornår

Onsdag d. 05. august 2020

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 28. juli 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

70


Ledige pladser

0

Tilvalg

Middag

225 kr.

Ledsager - teater

200 kr.

Arrangementsnr.

335017