Arrangement

Brug markeds- og konkurrentanalyser på den rigtige måde og opnå betydelige konkurrencefordele

De fleste virksomheders muligheder for at indfri de strategiske mål og opnå den ønskede succes på markedet hænger nøje sammen med, om de bruger deres ressourcer på den bedst mulige måde. Mange forringer desværre deres konkurrenceevne ganske enkelt fordi

Oplyses senere/to be announced

Tirsdag d. 15. september 2020

Kl. 08:00 - 11:15

Gratis

Tilmeldingsfrist 07. september 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Viden er i dag blevet et afgørende konkurrenceparameter. De vigtigste strategiske beslutninger skal tages med udgangspunkt i fakta fremfor mavefornemmelser, hvis markedspotentialet skal udnyttes bedst muligt.

På dette værktøjskursus ser vi på, hvordan man ved en struktureret, men alligevel simpel og lavpraktisk, brug af markeds- og konkurrentanalyser kan øge sandsynligheden for succes markant og samtidig blive en værdiskabende partner for sine kunder fremfor en traditionel leverandør.

Dagens indlægsholder: Jens Lassen, Indehaver Ekspansion. Jens Lassen er eksamineret eksportør og MBA i International Business. Han har mere end 25 års erfaring med salg og forretningsudvikling i både ind- og udland og driver i dag virksomheden Ekspansion ApS, som rådgiver danske virksomheder i at udarbejde vækstplaner med fokus netop på afsætning og forretningsudvikling.

Dette værktøjskursus henvender sig til: Erhvervsfolk med fokus på salg, markedsføring og forretningsudvikling, som ønsker at arbejde mere struktureret med markeds- og konkurrentanalyser.

Hvad kan jeg forvente at få med fra kurset? Inspiration, værktøjer til at arbejde videre med markeds- og konkurrentanalyser og netværk med andre erhvervsfolk med interesse inden for samme område.

Vigtig info:

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA, men bemærk at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Oplyses senere/to be announced


Hvornår

Tirsdag d. 15. september 2020

Kl. 08:00 - 11:15


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 07. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

20

Arrangementsnr.

336789


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland