Webinar

CO2-fangst på ARC - ONLINE

Lektor Philip Fosbøl fra DTU og Peter Blinksbjerg er ARCs programleder for CO2-fangst fortæller om de første erfaringer med pilotanlægget til CO2-fangst på Amager Bakke, og hvad der skal til for at komme i mål i 2025.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 22. september 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Danmark første CO2 fanger, som fylder meget i den offentlige debat som virkemiddel i den grønne omstilling.
Siden Klimarådets 70%-rapport marts 2020 er CO2-fangst blevet italesat som en nødvendig indsats for at komme i mål.  

På dette gå-hjem-møde kan du blive klogere på CO2-fangst og høre mere om CO2-fangstprojektet hos ARC på Amager Bakke, som stiler mod at fange 500.000 tons CO2/år fra 2025. 

Program

17.00-17.05: Velkommen ved Kjeld Grønbech, Byg Sjælland

17.05-17.45: CO2-fangst på Amager Bakke ved ARC-programleder Peter Blinksbjerg

17.45-18.05: Pause 

18.05-18.45: DTU-lektor Philip Fosbøl om teknikken bag CO2-fangst, forskellige metoder til CO2-fangst samt de første erfaringer fra pilotanlægget til CO2-fangst på Amager Bakke

18.45-19.00: Spørgsmål til begge oplægsholdere.

Det er muligt at stille nogle få spørgsmål i hver oplægsblok

Lektor Philip Fosbøl fra DTU er en af landets førende forskere i CO2-fangst. Philip vil gøre os klogere på teknikken bag CO2-fangst, forskellige metoder til CO2-fangst, og hvad man kan forvente sig af teknologien i årene, der kommer. DTU indgår som en af partnerne i ARCs CO2-fangstprojekt 

Peter Blinksbjerg er ARCs programleder for CO2-fangst, og vil fortælle om projektet, om de første erfaringer med pilotanlægget til CO2-fangst på Amager Bakke, og hvad der skal til for at komme i mål i 2025.  

Læs mere om:

ARCs arbejde med CO2-fangst her: https://a-r-c.dk/klima-og-miljo/co2-fangst/ 

Se en kort
explainer om ARCs projekt her: https://www.youtube.com/watch?v=S9nc7NYiMDg 


Tilmeldingsprocedure: 
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 22. september 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

444

Arrangementsnr.

340769


Arrangør

BYG Sjælland, IDA Sjælland


Medarrangører

IDA Verdensmål

Kurser for studerende