Webinar

Deltag når det passer dig - Få et godt arbejdsliv! Et videokursus i personlig effektivitet (kun for private og offentlige ansatte)

Et vigtigt element for at godt arbejdsliv er at bruge sin tid rigtigt, på de vigtige ting, så man ser de ønskede resultater. Det sikrer motivation og reducerer stress, til gavn for medarbejdere og arbejdsgivere og familien.

Fra onsdag d. 30. september 2020. kl. 08:00

Til torsdag d. 31. december 2020. kl. 08:00

Gratis

I en tid hvor mange er kastet ud i hjemmearbejde, med aflyste møder og fysisk adskillelse fra kolleger og kunder/borgere, da er endnu mere nu op til os selv. Det er vigtigere end aldrig før  at lære at prioritere, at kunne samle tankerne og fokusere, og undgå distraktioner. Jon Kjær Nielsens enkle videokursus i personlig effektivitet giver dig gennem 6 moduler enkle værktøjer til at navigere i din dag, så du oplever mindre frustration og mere fremskridt. Målet er både bedre resultater og kortere arbejdsdage.

Vi har tidligere udbudt kurset som et 6-ugers forløb, men i disse tider giver det mening for mange at gennemføre det hurtigere. Der er i kurset derfor lagt op til at du tager der hen over kun to uger, for at opleve mere fremdrift.

Du tager kurset foran skærmen - 20-30 minutter pr. modul - og det er perfekt at tage sammen med en kollega, hvor I løbende drøfter jeres udfordringer. Ikke kun for at lære bedre, men også for at skabe en af de fælles oplevelser vi har færre af i disse tider. Tilmeldt dig, og du kan starte med det samme.

Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du altid skrive til jon@jon.dk.

Hvad koster det?
Kurset er gratis for dig, for alle medlemmer af IDA. Kurset udbydes i en begrænset periode, så skynd dig at tilmelde dig!

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du tilmelder dig kurset via IDA her på siden. Inden for 24 timer vil du modtage en e-mail med et link til Jon Kjær Nielsens hjemmeside samt en rabatkode til selve kurset. Her opretter du dig med navn og e-mail og så er du i gang.
Når du tilmelder dig kurset, gælder IDAs privatslivs- og cookiepolitik. Vi vil behandle dine oplysninger som beskrevet i GDPR i IDA

Du kan deltage, når det passer ind i din hverdag, du skal bare have taget de 6 moduler inden udgangen af  2020.

Har du nogle spørgsmål ifm din tilmelding, kan du kontakte Lone Høyrup på mail: lh@ida.dk.

Der udveksles ikke personoplysninger mellem IDA og Jon Kjær Nielsen.


Rigtig god fornøjelse!
IDA Privat og IDA Offentlig

Hvor


Hvornår

Fra onsdag d. 30. september 2020. kl. 08:00

Til torsdag d. 31. december 2020. kl. 08:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

10000


Ledige pladser

8440

Arrangementsnr.

333188


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Arbejdsmiljø