Webinar

Den mentale vaccine - Bevar Optimismen under og efter corona

Få opskriften på, hvordan du via optimisme kommer styrket gennem covid-19 med en mental vaccine, der styrker dit personlige brand og dit selvværd. Tilmeld dig webinaret og få hjælp til at sætte lighedstegn mellem den du er, og den du gerne vil være.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 25. august 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 24. august 2021 - kl. 12:00

Oplev ”Optimisten” Henrik Mathiasen med et inspirerende foredrag i øjenhøjde. Ved rigelig brug af humor og praktiske eksempler leveres en opskrift på, hvordan du via optimisme kommer styrket gennem covid-19. Der kommer bud på, hvordan vi styrker vores personlige brand, holder fokus på det væsentlige og styrker vores selvværd. Der præsenteres en mental vaccine som opbevares ved stuetemperatur og er helt uden negative bivirkninger.

Foredraget giver bud på, hvordan vi styrker vores personlige brand, holder fokus på det væsentlige og øger vores selvværd. Eksempler fra arbejdspladsen hos store som små virksomheder bliver vendt med øjenåbnere, der giver plads til refleksion. Der er også plads til at komme forbi jordnære eksempler som teenagebørn, kø på motorvejen og svigermor.

Målet med foredraget er at få sat lighedstegn mellem den du er, og den du gerne vil være!

Om foredragsholderen

Henrik Mathiasen er foredragsholder, bestsellerforfatter og stifter af Award Showet for Årets Optimister. Han har gennem 15 år undervist en perlerække af danske og internationale virksomheder i et optimistisk livssyn.

Henrik siger: "Mit mål er at inspirere flest mulige til at få mere optimisme og glæde ind i deres liv."

Anbefalinger kan ses via dette link: https://optimisten.dk/om-optimisten/anbefalinger/ 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 25. august 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 24. august 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

485

Arrangementsnr.

340232


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Lederforum

IDA Young Professionals