Arrangement

Drabscheferne: Den ultimative forbrydelse - drabet

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne.

Restaurant Sanya, Aalborg

Tirsdag d. 11. januar 2022

Kl. 18:30 - 22:15

Fra 365 kr.

Tilmeldingsfrist 18. juni 2021 - kl. 23:55

De syv motiver - unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab - jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse - at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Drabscheferne

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Håber vi ses til en særdeles spændende aften i selskab med to af landets skarpeste drabsefterforskere

Foto: Les Kaner

Foredraget er i Musikkens hus kl. 20.30 - varighed ca 90 minutter. Vi har pladser på balkon

Før foredraget mødes vi på Restaurant Sanya lige ved siden af Musikkens hus.

Her skal vi have en buffet med sushi, mongolian barbeque, varme retter, salatbar, frugt og kage samt kaffe/te/kakao ad libitum.

Prisen er 365 kr pr person og inkluderer billet (udleveres ved spisning), buffet samt 1 mellem øl/vand eller et glas vin.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager

Arrangør kan kontaktes på anbli.ida@gmail.com

Hvor

Restaurant Sanya

Rendsburggade 18

9000 Aalborg


Hvornår

Tirsdag d. 11. januar 2022

Kl. 18:30 - 22:15


Pris

Ledig

365 kr.

IDA-medlem

365 kr.

Seniormedlem

365 kr.

Studiemedlem

365 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 18. juni 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

365 kr.

Arrangementsnr.

334258