Webinar

Exploring Bioscience: Kan uspecifikke effekter af vacciner redde verden?

Kan vacciner udviklet til gamle sygdomme hjælpe med at kurere nye? Og i så fald hvorfor og hvordan?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 12:00 - 13:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. oktober 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Christine Stabell Benn, der har forsket i Calmette- og poliovaccinernes virkninger på immunforsvaret, taler på Exploring Bioscience – Digital Festival om vacciners uspecifikke effekter og om, hvordan de kan redde børneliv - og måske være et våben i kampen for at vinde tid, når COVID og andre pandemier truer. 

Mere information følger snarest.

Taler:
Christine Stabell Benn, professor, SDU


Exploring Bioscience - digital festival
Dette online-event er en del af Exploring Bioscience - digital festival, hvor førende eksperter tager os med på en rejse rundt om 'vira'. Festivalen strækker sig over fire dage fra mandag den 26. oktober til torsdag den 29. oktober. Se og tilmeld dig de andre spændende online-events og webinarer, og få et eksklusivt indblik i den sidste nye viden om udvikling af vacciner, smitte fra dyr til menneske, mutation, immunrepons, behandling, test og meget mere. 

Vi stiller spørgsmålet, hvad har vi lært, hvad ved vi, og hvad gør vi næste gang en pandemi ruller ind over os?


Praktisk info:

Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail tilsendt. Link til webinaret får du på E-mail dagen før arrangementet.

Zoom Webinar
Arrangementet afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. Hvis du vil have adgang til alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Anonymitet
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du logger på via en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Optagelse
Dette arrangement optages, og du vil kort tid efter kunne se optagelsen her: Oversigt over IDAs videoer

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's onlinetjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.


 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 12:00 - 13:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

995

Arrangementsnr.

337282
 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.